Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TOY ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ! Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ!

Σε λίγα χρόνια ελληνισμός και Ορθοδοξία 
δεν θα υπάρχουν! 
Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα  παιδιά της Α' τάξης του Γυμνασίου. Με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες! Και όχι μόνο. Μέσα στο μάθημα των Θρησκευτικών διδάσκεται ολόκληρο κεφάλαιο για το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί ενώ κυριαρχεί και η προπαγάνδα κατά του Μέγα Αλέξανδρου!Το βιβλίο αναφέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν η αιτία να χάσει ο εκλεκτός λαός του Θεού τον δρόμο του  (!!!!) και να ακολουθήσει έτσι την ΜΟΔΑ των Ελλήνων!!! Μιλάμε για φρικτή πλύση εγκεφάλου στα ελληνόπουλα-χριστιανόπουλα τόσο σε βάρος της Ιστορίας μας όσο και σε βάρος και της ορθοδοξίας! 
Το χειρότερο είναι ότι τα παιδιά μας θα βαθμολογηθούν στο μάθημα αυτό για να δουν πόσο το εμπέδωσαν! 

Πόσο εμπέδωσαν την προϊστορία των Εβραίων, η οποία  ναι μεν συνδέεται μέσω της Παλαιάς Διαθήκης με τον χριστιανισμό, ωστόσο η προαγάνδα κατά του Μεγάλου Αλεξάνδρου δείχνει τις αληθινές προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας: Αντί να διδάσκουν την ελληνοχριστιανική παιδεία και το μεγαλείο του πολιτισμού μας, μέσα από το βιβλίο Θρησκευτικών της Α' Γυμνασίου περνούν τα μηνύματα των παγκοσμιοποιητών που διαβάλλουν-υποσκάπτουν τόσο την ελληνική ιστορία όσο και την Ορθοδοξία!!! 
Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με τους σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με τους Γιαχβέδες, γιατί άραγε πρέπει να διδάσκονται σε παιδάκια της Α' Γυμνασίου; Δήθεν για να εντρυφήσουν στην "ειρήνη, ως κοινό αίτημα στις προσευχές όλων των ανθρώπων σε όποια θρησκεία και αν ανήκουν", όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το προπαγανδιστικό βιβλίο; Όχι! Αυτό που που στην πραγματικότητα επιδιώκει το υπουργείο Παιδείας, είναι στον Οικουμενισμό και την πανθρησκεία. Στο δόγμα δηλαδή και τους σκοπούς των παγκοσμιοποιητών! Η συμπροσευχή είναι το κοινό ζητούμενο για την ισοπέδωση -εν τέλει- της Ορθοδοξίας! 

Αλλά και το κεφάλαιο με το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί, πού κολλάει στα Θρησκευτικά και μάλιστα στην "Παλαιά Διαθήκη και την Προϊστορία του Χριστιανισμού", όπως ονομάζεται το βιβλίο; 

Η πλύση εγκεφάλου από τους Εβραιοσιωνιστές που ελέγχουν πλέον τα βιβλία μας, είναι σε όλα τα επίπεδα. Δεν πα'να ασχολείται το μάθημα με την "Παλαιά Διαθήκη και την Προϊστορία του Χριστιανισμού"; Μέσα στο βιβλίο χωράνε τα πάντα υπέρ των Εβραίων! Και ούτε λέξη για τα εγκλήματα των σύγχρονων Εβραίων εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα. Τσιμουδιά για τη γενοκτονία που κάνουν οι Ισραηλινοί σε βάρος ενός ολόκληρου λαού! 

Μια σχολική χρονιά-προπαγάνδα υπέρ των Εβραίων! 
Την υπογραφή στο έργο βάζει η Θεολόγος Πηγή Καζλάρη! Περαστικά μας! Με τέτοια βιβλία και πλύση εγκεφάλου είναι βέβαιον ότι σε λίγα χρόνια ελληνισμός και Ορθοδοξία θα πάψουν να υπάρχουν! 

7 σχόλια:

  1. Για όλα αυτά είμαστε κατά του εβραιοσιωνισμού που αποτελείται από ανθρώπους κατώτερης μορφής που γεννήθηκαν στις σπηλιές και στους βόθρους της εβραιοχατζαρίας. Για πολλά ελαττώματα και κουσούρια έχουν οι εβραιοσιωνιστές εναντίον των Ελλήνων και των λαών!

    Ο αγώνας εναντίον των κατώτερων μορφής σάπιων ανθρώπων εβραιοσιωνιστών συνεχίζεται μέχρι να εξαφανιστούν από τον πλανήτη γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν εξαφανίζονται τα Χρυσά Αβγά....οι φίλοι σου τα ανώμαλα μούσκουλα....

      Διαγραφή
  2. Τι σιχάματα είναι αυτοί οι εβραιοσιωνιστές που ελέγχουν τα πάντα εδώ στην Ελλάδα. Όταν ακούω εβραιοσιωνιστές ξερνάω εμετούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. . Όταν ακούω για εθνικούς υπερασπιστές ξερνάω εμετούς!
      Η κωλάρα σας έχει γίνει γαρύφαλο απ τη χουντάρα του σαμαροβενιζέλου.....
      δεν την υπερασπιστήκατε αρκετά ??? Ή σας αρέσει το γαμήσι κρυφο φασιστοπουστάρες της ΧΑ ....???
      ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ..... Χ.Α...... ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ....ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ ΚΙ ΑΜΙΛΗΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Π Ε Θ Α Ν Ε...ΤΕΛΟΣ
      ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ.....
      ΧΑΡΗΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ .....
      ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για την δημοσίευση.

    Παρεληψα να αναφέρω το επώνυμο της συγγραφέως.
    Καζλάρη.
    Δε μου μοιάζει και πολύ ελληνικό.
    Αν κάνω λάθος , ζητώ συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den eimai ellinida alla zo edo pano apo 22 xronia ,ksipniste oloi saw sas ksepoulaneeeeeeeeeeeeee ,sas prodosane kai panta autous psifizete ,plhronontai gia na mhn uparxei ellada alla gia na thn katatstrepsoun kai poulisoun fthna stous germanous,ksipniste epitelous ,kai h paidia sas ?aisxos mhn tous afhsete na katarghsoun istoria,arxaia kai triskeytika apo ta sxoleia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ... μάθε εσύ να γράφει Ελλήνικος ... 22 χρόνια τι κάνεις?
      22 χρόνια....
      Δε μασάμε .... ότι ξεπουλάνε θα τα πάρουμε πάλι πίσω .... γιατι ότι κάνουν είναι παράνομο...
      Δυστυχώς θα τα πάρουμε πίσω με αίμα και δικό μας και δικό τους
      Στα επόμενα χρόνια
      ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

      Διαγραφή