Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Ο Χάρης είχε ενημερώσει τον Αντιδήμαρχο ότι θα αργούσε λόγω προγραμματισμένης υποχρέωσής του (δείτε εδώ). Ωστόσο έφτασε με λίγη ώρα καθυστέρηση στη συνάντηση του Θανάση Βαλυράκη με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Μόλις όμως είπε καλημέρα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα γύρισε την πλάτη του και έφυγε!!!
Τι έγινε; Μύγα τον τσίμπησε τον Χάρη; Περίπου ή κάτι χειρότερο! Μέσα στο γραφείο Αντιδημάρχου ήταν και κάποιος άλλος Θανάσης! 


Ο Θανάσης Αυγουρόπουλος. Ο Αντιδήμαρχος επί της καθαριότητας. Μόλις ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος τον είδε μπροστά του, έστριψε κι έφυγε! 
Προφανώς, ο επικεφαλής της παράταξης "8 Προτάσεις" έχει παλαιές-αγεφύρωτες διαφορές με τον Θ. Αυγουρόπουλο και δεν θέλει να τον βλέπει ούτε μπροστά του! 
Απορία: Αν στα δημοτικά συμβούλια τύχει να είναι δίπλα-δίπλα ή ο ένας απέναντι από τον άλλον, τότε τι θα γίνει; "Διπλωματικό" επεισόδιο;
  

2 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαινω γιατι εφυγε. Ο Θανασης ενα παλληκαρακι 70 ετων με αισθητικη Παρισιου στο ντυσιμο με λεγειν που θα το ζηλευε ο Αριστοτελης με μυαλο που θα το ζηλευε ο Αινσταιν , τι του εκανε ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή