Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΩΣ "ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ...

Σχόλιο Α.Π.: Τα ανθρωπάκια-υπηρέτες της Μέρκελ εν Ελλάδι, θα κάνουν ό,τι τους υποδείξουν τα αφεντικά τους! Ακόμη και την αιμομιξία μπορεί να νομιμοποιήσουν! Και ιδού πώς: στο αντιρατσιστικό δεν έθεσαν ως δικαίωμα των πολιτών την ελεύθερη σεξουαλική τους επιλογή; Λεσβίες, gay, τραβεστί δεν είναι μια άλλη επιλογή και όποιος τους την προσβάλλει θα διώκεται ως ρατσιστής; Στην ίδια γραμμή δεν κινείται και η ελεύθερη επιλογή στο σεξ ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας; Αν γουστάρει ο αδερφός να πάει με την αδερφή του, δικαίωμά τους δεν είναι; Ποιος θα τους το απαγορέψει, ε, Σαμαρά; 
Αυτούς τους σκατά-νόμους φτιάξατε, ας τους λουστείτε τώρα!  
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Ανήκουμε στην Ευρώπη, λοιπόν. Ποια όμως είναι η Ευρώπη;

Ένα περιστατικό αιμομιξίας στη Σαξονία, προκάλεσε την παρέμβαση της κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας, υπέρ της νομιμοποίησης της αιμομιξίας! Πρόκειται για μια υπόθεση με δύο αδέρφια που μεγάλωσαν ξεχωριστά και γνωρίστηκαν όταν ο Πάτρικ ήταν ενήλικος και η Σούζαν 16 ετών. Το ζεύγος απέκτησε τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα δύο «ειδικών συνθηκών» (επιβεβαιώνοντας ότι η αιμομιξία είναι υπεύθυνη για τη γέννηση παιδιών με γενετικές ανωμαλίες). Ο Πάτρικ καταδικάστηκε σε τριετή κάθειρξη για αιμομιξία και δε μπόρεσε να ανατρέψει την ετυμηγορία από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αλλά, η επιτροπή αντέταξε το επιχείρημα πως δεν έχει απαγορευτεί η τεκνοποίηση σε άλλα ζευγάρια με γενετικές δυσλειτουργίες και ανέτρεψε τις δικαστικές αποφάσεις!

Επιπλέον, η επιτροπή δεοντολογίας της φράου Μέρκελ, υποστήριξε ότι «η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία αποτελεί απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας».

Οπότε, λίαν συντόμως αναμένεται να νομιμοποιηθεί η αιμομιξία στη Γερμανία!

(ΥΓ): Όλα επιτρέπονται στις «δημοκρατίες» τους! Και η ομοφυλοφιλία, και η αιμομιξία και η κτηνοβασία, και η κάθε είδους ανωμαλία… Μόνον ο λαϊκός εθνικισμός απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου!
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου