Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ! ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: "ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΕΥΤΕΡΕΣ" ΒΙΝΤΕΟ!!!

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης τέλεσε τους δυο πρώτους πολιτικούς γάμους στο δημαρχείο της πόλης. 


 Ο Ηλίας Ψινάκης λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή του πρώτου ζευγαριού που είχε έρθει από την Γερμανία για να κάνει τον γάμο του στον Μαραθώνα είπε: «Και τώρα θα σας πω τις παπαριές που πρέπει» και όταν τελείωσε η τελετή τους είπε: «Αντε και στα δικά μας οι λεύτερες».

Ο δήμαρχος Μαραθώνα είπε επίσης ότι αν είναι νόμιμο θα παντρέψει και ομοφυλόφιλους και όταν ρωτήθηκε περισσότερα γι' αυτό απάντησε: «Το τι κάνει καθένας στο κρεβάτι του, δεν με αφορά».


«Αν είναι νόμιμο, θα παντρέψω και ομοφυλόφιλους... by fon1972
newsit.gr (τίτλος: δικός μας)

4 σχόλια:

  1. Άντε και στα δικά σου μωρή λεύτερη Ψιψινάκη επαναστάτη αντιρατσισταρά κραγμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλία Ψινάκη γίνε ελεύθερος άντρας και να συνυπάρξεις με γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλία Ψινάκη θα βγεις καμία φωτογραφία με γυναίκα και να την φιλάς γλυκά και τρυφερά; Δώσε στην άχρωμη ζωή σου ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκεψου να παρει φωτια στη περιοχη του.Σαν να τον ακουω να ξεφωνιζει τον΄΄κουρτινακια΄΄-δεν φταιω εγω...η ΚΟΥΛΗ η πυροσβεστικη αργησε-Τωρα πλακα-πλακα,ο τυπος φορα μαυρο γυαλι με καθρεφτη,στην αιθουσα του δημ.συμβουλιου(φημες λενε ότι μπαινει ΄΄αντηλια΄΄γιατι η κουρτινες είναι στη καρνταρομπα του).ΘΕΑ το τυρογαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή