Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

Σοκ για την Αγία Παρασκευή αποτελεί ο θάνατος του Γιάννη Γιαννακόπουλου, πατέρα του Βασίλη Γιαννακόπουλου, πρώην δημάρχου Αγίας Παρασκευής (φωτό)! Ο εκλιπών, έφυγε από την επάρατο νόσο η οποία τον είχε προσβάλει στους πνεύμονες. Ήταν 88 χρονών, η δε κηδεία του έγινε σήμερα το μεσημέρι στη γεννέτειρά του (χωριό της Αρκαδίας). Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Βασίλη Γιαννακόπουλο. 
Ο Σύλλογος  Κατοίκων Τσακού του οποίου μέλος ήταν ο εκλιπών εκφρ΄ζει με ανακοίνωσή του τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του Γιάννη Γιαννακόπουλου:

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον χαμό του Γιάννη Γιαννακόπουλου, ο οποίος από ιδρύσεως του Συλλόγου μας υπήρξε ενεργό μέλος του.
Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος σαν γνήσιος δημοκράτης, σαν έμπειρος αυτοδιοικητικός και σαν ενεργός πολίτης ήταν πάντα δίπλα στο Σύλλογό μας, στη γειτονιά μας και στη πόλη μας που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε. Οι συμβουλές του ήταν πάντα χρήσιμες, επίκαιρες και ουσιαστικές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού εκφράζει τα συλληπητήριά του στον υιό του, πρώην Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, κον Βασίλη Γιαννακόπουλο καθώς και σε ολόκληρη την οικογένειά του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου