Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1961, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Αυτά που διδάκσονταν τα ελληνόπουλα πριν από 40-50 χρόνια, θεωρούνται πλέον ...ρατσιστικά σύμφωνα με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο που ψήφισαν οι σημερινοί πολιτικοί μας! 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας Δημήτρη που μας έστειλε το εντυπωσιακό αυτό θέμα. 
Δείτε το ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1961.
"ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ", σημειώνει χαρακτηριστικά και το αφιερώνει στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Εμείς συμπληρώνουμε ότι η Ελληνική Παιδεία έχει διαβρωθεί σε απίστευτο βαθμό. Καθοδηγείται ήδη από τους εχθρούς της χώρας, από αυτούς που θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία από τη συνείδηση των Ελλήνων. Διαφθείρουν και την ιστορία μας, μάς μιλάνε για τους καλούς Ιουδαίους και τον κακό μέγα Αλέξανδρο που ... ήθελε να τους βγάλει από τον δρόμο του Θεού, ενώ απαξιούν τους ήρωες της επαναστάσεως! Η ρεπούσια λογική περί ...συνωστισμού στη Σμύρνη και όχι μικρασιατικής καταστροφής έχει επκταθεί ως ιός Έμπολα! Η Ορθοδοξία περιορίζεται, το μάθημα των Θρησκευτικών καταργείται και μετατρέπεται σε θρησκειολογία! Η ΝΔ που είχε το τρίπτυχο "Ελλάδα, Θρησκεία, Οικογένεια" είναι το ίδιο κόμμα που τα καταργεί και τα τρία!  


Ο αγαπητός αναγνώστης μας υπογραμμίζει: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο ΤΟΤΕ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΘΕΟΥΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ" 

Το βιβλίο έχει στην 3η σελίδα του τον Ιησού Χριστό! Σήμερα εξωπετάγεται από τα βιβλία μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου