Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ! ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται στις οδούς Καλλιφρονά και Δροσοπούλου, ενω πραγματοποιούνται έρευνες και σε δύο ακόμα περιοχές της Αττικής. 
SPITI
Υπενθυμίζεται ότι στο πατρικό σπίτι του 30χρονου Αντώνη Σταμπούλου που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής δεν βρέθηκε κάποιο στοιχεία εκτός από ένα παλιό περίστροφο (αντίκα).  Οι αρχές όμως έχουν βρει νέα κλειδιά τα οποία πιθανολογούν ότι μπορεί να ανοίγουν τις πόρτες από νέες γιάφκες. 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ερευνήσει και το ατελιέ της αδερφής του στο Θησείο.
Εντός της ημέρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και νέες πιο πρόσφατες φωτογραφίες του Σταμπούλου που ίσως βοηθήσουν τις Αρχές στις έρευνές τους. 
Ο 30χρονος έστειλε χθες δήλωσή του με την οποία  περιγράφει τον τρόπο της σύλληψής του και της ανάκρισής του στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, καθώς και τη σθεναρή αντίστασή του να δώσει αποτυπώματα και αίμα για DNA, αλλά και για να φωτογραφηθεί. Στέλνει,δε, μήνυμα στους συντρόφους του ότι δεν θα λυγίσει.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κράτησα αρνητική στάση απέναντι στις αξιώσεις των κρατικών λακέδων να αποσπάσουν στοιχεία μου για δυο λόγους. Πρώτο, για λόγους αξιακούς, καθώς θεωρώ ότι υποχρέωση κάθε αναρχικού επαναστάτη είναι να μη δίνει ούτε χιλιοστό εδάφους στον ταξικό εχθρό. Και δεύτερο γιατί, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της υπόθεσης που μου προσάπτουν, θέλησα να προστατέψω συντροφικό και φιλικό περιβάλλον από τα κοράκια, που με κρατάνε».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου