Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ 5 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ!

Σίγουρα το όνειρο όλων το γυναικών είναι ένα λεπτό και γραμμωμένο σώμα, όμως όσο κι αν αφιερώνεις το χρόνο σου στα γυμναστήρια, η βάση για την απώλεια λίπους είναι ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα. Εμπλούτισε λοιπόν τη διατροφή σου με τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, που βοηθούν στη γρήγορη απώλεια λίπους και περιόρισε την κατανάλωση υδατανθράκων σε λίγες φορές την εβδομάδα. Ιδανικά, οι παρακάτω πέντε τροφές αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές για να αποκτήσεις ένα καλλίγραμμο σώμα. Πρόσθεσέ τες στη διατροφή σου καθημερινά και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!

1.Ασπράδια αυγών: Αποτελούν μια από τις βασικότερες τροφές για γράμμωση, αφού περιέχουν μεγάλο ποσοστό πρωτεΐνης. Πρόσεξε όμως στην κατανάλωσή τους, αφού μόνο τα ασπράδια είναι το ωφέλιμο μέρος του αυγού που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις το στόχο σου. Οι κρόκοι περιέχουν χοληστερόλη και δεν πρέπει να καταναλώνονται σε μεγάλη ποσότητα.

2.Άπαχο κρέας: Αν θέλεις να διαγράφονται οι κοιλιακοί σου, θα πρέπει να φτιάξεις τη διατροφή σου έτσι ώστε το κρέας να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος αυτής. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, πράγμα που θα σε βοηθήσει πολύ στην απώλεια λίπους και τη δημιουργία μυϊκής μάζας. Φυσικά, τα περιττά λίπη... απλά απαγορεύονται.

3.Φυτικές ίνες: Η συμβολή τους στην απώλεια βάρους είναι τεράστια. Περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες, που είναι απαραίτητοι για τη διατροφή σου, ενώ παράλληλα διατηρούν τη χοληστερόλη σε χαμηλά επίπεδα, λεπτομέρεια ζωτικής σημασίας αν θέλεις να αποκτήσεις γράμμωση.

4.Σόγια: Αν δεν θέλεις συνεχώς να καταναλώνεις κρέας, η σόγια αποτελεί έναν από τους πιο επάξιους αντικαταστάτες του. Πλούσια σε πρωτεΐνες, φτωχή σε χοληστερόλη και λίπος, η σόγια θεωρείται κορυφαία τροφή για γράμμωση και απώλεια λίπους.

5.Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι αποτελεί ένα ιδανικό ρόφημα, αν βαριέσαι να πίνεις συνεχώς νερό. Έχει την ιδιότητα να αποτοξινώνει τον οργανισμό και να συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης των υγρών στο σώμα σου.

queen.gr

1 σχόλιο: