Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Η Ελένη Φουρέιρα ομολόγησε ότι επί χρόνια ντρεπόταν να αποκαλύψει την πραγματική της καταγωγή γιατί δεν θα έκανε καριέρα στην Ελλάδα!!! Οπότε έλεψε ψέματα, εμφανίστηκε ως Ελληνίδα για να γίνει αποδεκτή! Ουσιαστικά δηλ. ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και "θάβουν" τους καλλιτέχνες που είναι αλλοδαποί!!! Η Φουρέϊρα θάβει τη χώρα μας, την ώρα που είναι γνωστό ότι στην Ελλαδα έχουν αναδειχθεί πολλά ονόματα ξένων, όπως η Ζανέτ Καπούγια παλαιότερα και σήμερα η Τάμτα ή ο Ματιάμπα που τραγουδάει μαζί με τον Μύρωνα Στρατή.  
Σήμερα λοιπόν που θεωρείται φτασμένη καλλιτέχνης, η Φουρέϊρα σηκώνει την αλβανική σημαία! Αφου δηλ. θεωρεί η ίδια ότι εκμεταλλεύτηκε την Ελλάδα με το ψέμα της να μην αποκαλύψει την εθνικότητά της, τώρα μπορεί να σηκώνει και την αλβανική σημαία! Αφου λοιπόν δεν φοβάται να μιλήσει, μπορεί να μας πει ποια η γνώμη της για τη σημαία που σήκωσαν Αλβανοί σε ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Σέρβους και έδειχνε την μεγάλη Αλβανία; Πιστεύει ότι η Αλβανία εκτείνεται μέχι την Κέρκυρα και περιλαμβάνει μεγάλα τμήματα της Ελλάδος; Ή καταδικάζει την ενέργεια των συμπατριωτών της; Να βγει και να μιλήσει!  

Αφού δεν φοβάται να μιλήσει ας τα...βγάλει όλα στη φόρα. Δείτε λοιπόν τα στοιχεία της Φουρέιρα:

Το πραγματικό της όνομα είναι Entela Fureraj του Kristaq και της Marjeta, γεννήθηκε στις 7-3-1987 στο Fier της Αλβανίας. Έχει "Δελτίο ομογενούς" από την Αλβανία.

Επίσης έχει και 2 σελίδες Facebook με το αλβανικό όνομά της και με το καλλιτεχνικό όνομά της!
Δείτε τις:

5 σχόλια:

  1. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ , ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αποκαλύψεις είναι αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΟΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΕ ΔΙΩΧΤΟΥΣ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΟΥΝ ΟΙ ΄΄ΑΦΤΙΑΔΕΣ΄΄ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΑΡΓΚΟ στην Αλβανο-Βλαχάρα. Να πάει στα Τίρανα να σηκώσει τη σημαία της Αλβανικής Γαλοπούλας.. το πρακτοράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή