Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΕΣ.

Εν Χολαργώ, κατά τη σημερινή παρέλαση υπήρξαν και οι εντυπωσιακές παρουσίες από την πλευρά των μαθητριών. Μερικές (και βεβαίως οι πρώτες στη σειρά) προτίμησαν να φορέσουν μίνι φούστες εντυπωσιάζοντας με το παράστημά τους, τούς παριστάμενους. 
Δείτε τις. 





6 σχόλια:

  1. ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΣΕ CLUB Ή ΣΕ SEX HOTEL ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 - 1944 , ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΟΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ. η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.makeleio.gr/?p=195379#comment-193760

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γονεις και εκπαιδευτικοι ειναι για τα μπαζα ,μαζι εχουν κανει μπαζα και τα παιδακια τους και γενικα απο μπαζα κανεις να μην περιμενει σωστο χτισιμο.
    τα μπαζα παραμενουν μπαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ !!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμε 3:24 ,άστο μη το ψάχνεις το θέμα,στο 1ο γυμνάσιο να δεις τι γίνονταν πέρυσι και τα προηγουμενα χρόνια, αν έλεγε κάποιος τίποτα ,τον στοχοποιούσαν σύλλογος γονέων και καθηγητές μαζί ,ειδικά κάτι συριζαίες και πασόκες με βρωμόστομα λες και τελείωσαν το πανεπιστημιο της Τρούμπας.Δυστυχώς ενώ ο Χολαργος και ο Παπάγος έιναι από τα καλυτερα προάστια, ο κόσμος που έχει έρθει τα τελευταία 5 χρόνια είναι άστα να πάνε.
    Συμφωνώ και με τα άλλα σχόλια, μεγάλη ντροπή να κάνουν παρέλαση για να δειχνουν μπούτια και στήθη λες και παρελαύνουν κοτόπουλα .
    Οι γονείς πρέπει να σοβαρευτούν αλλά και οι εκπαιδευτικοί.
    Οσο για τους συλλόγους γονέων, είναι στη κοσμάρα τους,εμείς ποτέ δεν ήμασταν μέλη από το δημοτικό ακόμα, εξυπηρετούνται χοντρά και πολλά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστο, μη το ψάχνεις συνσχολιαστή 6.02,έχεις δεί πως μιλούν οι κνήτισες&συριζαίες φοιτήτριες στους Πρυτάνεις,στα πανεπιστήμια?Με στριγγλιές,τσιρίδες και βρισιές,σαν πουτανάκια της Τρούμπας.Αλλά μην πας τόσο μακριά,δες το δίκτυο πολιτών και πόσο βαθειά έχουν εισχωρήσει στους συλλόγους γονέων.Δες πότε,γιατί και με ποιού εντολές γίνονται οι καταλήψεις στα σχολεία και ποιοί μαθητές πρωτοστατούν. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή