Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ (ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ)

Διαβάστε με προσοχή τι ανάρτησε στο προφίλ της η Τάνια Ιακωβίδου για να δείτε τι σόι άνθρωποι μας κυβερνούν. Σε ποιους στηρίζεται η σωτηρία της χώρας!
Υπογραμμίζουμε τις κοτσάνες της και κάνουμε σχετικό σχολιασμό σε παρένθεση: 

Όσα έγιναν πριν λίγες ημέρες με την πτώση των τιμών στο Χρηματιστήριο και με την μεγάλη άνοδο των «σπρεντς», δηλαδή των επιτοκίων των Ελληνικών ομολόγων, έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενός πολιτικού μονόδρομου που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας, από τον οποίο είναι αδύνατο να ξεστρατίσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση. (σημ. δική μας: καταλάβατε τι εννοεί; Ο πολιτικός μονόδρομος σημαίνει αδιέξοδο ή η μόνη διέξοδος; Και ποιος τον επιβάλλει; Οι αγορές! Και όμως λέει η Τάνια, είναι αδύνατο να ξεστρατίσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση από αυτό τον μονόδρομο! Άρα, είτε άθελά της είτε μπουρδολογώντας, η βουλευτής της ΝΔ παραδέχεται ότι υποχρεωτικά υποκύπτουμε στις επιταγές των τοκογλύφων-αγορών).

Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσει όλη η αντιπολίτευση.
Με ξεκάθαρα λόγια λέω στον Ελληνικό λαό ότι το διεθνές περιβάλλον είναι βαρύ και προβληματικό. (σημ. δική μας: Δηλαδή, το διεθνές περιβάλλον είναι βαρύ και προβληματικό αλλά είναι αδύνατον να ξεστρατίσουμε από αυτό και πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουμε τον ...προβληματικό μονόδρομο. Από τη μια μπούρδα στην άλλη). 
Ο μοναδικός τρόπος να ολοκληρώσουμε την έξοδο από την κρίση περιλαμβάνει την εγκάρδια συνεργασία με τους εταίρους και φυσικούς μας συμμάχους και την γρήγορη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών, που έχουν συμφωνηθεί. (σημ. δική μας: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ρίξτε το στον χαβαλέ με όσα λέει η Τάνια.  Λέει να έχουμε...εγκάρδια συνεργασία με τους...φυσικούς συμμάχους μας, συνεχίζοντας το ξέσκισμα του λαού. Οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές είναι το ...περιτύλιγμα που μπαίνει στις απολύσεις, μειώσεις μισθών, συντάξεων κ.λ.π.)
Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για μονομερείς ενέργειες ή πισωγυρίσματα ή για να απαιτήσουμε από τους λαούς της Ευρώπης, που μας δάνεισαν τεράστια ποσά με ασήμαντα επιτόκια, να μας χαρίσουν το χρέος. (σημ. δική μας: Μήπως πρέπει να την πάρει κοντά της η Μέρκελ για σύμβουλό της; Ούτε οι Γερμανοί δεν καταφεύγουν σε τέτοια επιχειρηματολογία! Άντε να περιμένεις από την Τάνια να ζητήσει από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα, το δικός τους τεράστιο χρέος προς εμάς ή να επιστρέψουν τα αρχαία που εκθέτουν στα μουσεία τους! Σκέτος γερμανοτσολιάς)!
Ο λαϊκισμός και τα πολιτικά ψέματα τελείωσαν οριστικά. Όποιος τα ακούει και τα πιστεύει, βλάπτει τη χώρα εξίσου με εκείνους που τα λένε.
Με τεράστια προσπάθεια και μεγάλο πολιτικό κόστος η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έχει διανύσει το μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής και πλησιάζει στο «φίνις»(σημ. δική μας: Ναι, σε λίγο ετοιμαζόμαστε να κόψουμε το νήμα. Μόνο που γύρω του έχει και μια θηλιά για να την περάσουν σε κάθε Έλληνα ξεχωριστά)! 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ενισχύουμε διαρκώς την κοινωνική πολιτική, τους αδυνάτους και τα θύματα της κρίσης, ενώ ήδη η ανάπτυξη ξεκίνησε και το 2015 θα τρέχει με μεγάλους ρυθμούς(σημ. δική μας: τέτοια προπαγάνδα και ο Γκέμπελς θα τη ζήλευε! Με...ιλιγγιώδη ταχύτητα θα τρέχει η ανάπτυξη! Νομίζετε έχει δει ποιο είναι το χρέος για να ξεστραβωθεί; Ο Σαμαράς το έφτασε σε χειρότερο σημείο από 'κει που το παρέλαβε)! 
Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά παράπονα, ότι η φορολόγηση δυσκολεύει τη ζωή πολλών συμπολιτών μας και έχω αντιρρήσεις για φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ, το τέλος επιτηδεύματος, ο φόρος αλληλεγγύης, αλλά και για την κατάργηση του αφορολόγητου των ελεύθερων επαγγελματιών και την προκαταβολή φόρου, όπως και για τον ΦΠΑ σε δικηγορικές υπηρεσίες και στους ηθοποιούς. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής χωρίς αυτούς τους φόρους (σημ. δική μας: χωρίς το ξέσκισμα του λαού...) είναι αδύνατο να εμφανίσουμε πρωτογενή πλεονάσματα, τα οποία καθιστούν την χώρα και την οικονομία αξιόπιστη για στήριξη και επενδύσεις. (σημ. δική μας: οικονομολόγος ολκής! Μας λέει δηλ. ότι για να γίνουνε επενδύσεις και να αποτελούμε αξιόπιστη χώρα, πρέπει να βάλουμε έναν σκασμό άδικους φόρους, με τους οποίους διαφωνεί η Τάνια αλλά είναι αναγκαίοι...)
Η οριστική επιτυχία έγκειται στην επίδειξη ψυχραιμίας, στην πλήρη και επιδεικτική αγνόηση - μέχρι το τέλος του 2014 - της εκλογολογίας, στο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και των πιστωτών.
Η διεθνής αξιοπιστία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα είναι προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε αξιόπιστοι αν αιωρείται η απειλή της αποσταθεροποίησης, της σύγκρουσης με τους εταίρους μας, της αναίρεσης των μεταρρυθμίσεων, της ακύρωσης των επενδύσεων… (σημ. δική μας: αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τις μπούρδες της. Ξεπέρασαν και το...φράγμα του ήχου). 
Πόσοι ξέρουν ότι σε λίγες εβδομάδες η τραπεζική ένωση αλλάζει τον τρόπο της χρηματοδότησης της οικονομίας μας, με αποτέλεσμα να είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε όλους τους ευρωπαϊκούς κανόνες; Εκτός αν δεν θέλουμε το ευρώ, όπως μια σημαντική μερίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ακροαριστερά απωθημένα.
Αυτές, φίλες και φίλοι μου, είναι οι προϋποθέσεις για να εξασφαλίσουμε και να αξιοποιήσουμε τις εξελίξεις που έρχονται τους επόμενους μήνες, όπως η νομισματική χαλάρωση στην ευρωζώνη, και η εξασφάλιση της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους μας.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η πλειοψηφία των πολιτών δεν θέλει πρόωρες εκλογές και ο Αντώνης Σαμαράς κρίνεται ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός! (σημ. δική μας: Καταλληλότατος! Το λένε και όλοι οι τοκογλύφοι)!
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δοθεί άπλετος χρόνος στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει την διαδρομή της εξόδου από την κρίση, να θεμελιώσει την νέα Ελλάδα της ανάπτυξης και της ευημερίας και να αποχαιρετήσουμε τις αντι-μνημονιακές πολιτικές καριέρες… (σημ. δική μας: Ρε παιδιά, δώστε... άπλετο χρόνο στην κυβέρνηση και μάλιστα, για το καλό της Δημοκρατίας και της σωτηρίας της χώρας να παρακάμψουμε τις εκλογές ώστε η κυβέρνηση να εργαστεί απερίσπαστη)!!!
Οι μεγάλες θυσίες του λαού να φτάσουμε ως εδώ, δεν πρέπει να πάνε χαμένες.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου