Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΧΩΡΙΣΑΝ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΙΜ ΚΙΛΙΑΝ (;)

Οι πληροφορίες για χωρισμό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν εντάθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Είναι όμως έτσι; 
Όπως αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο blogs.gossip-tv.gr/nassos, όλα ξεκίνησαν πριν περίπου τέσσερις μήνες. Τα πηγαδάκια στο «μαγαζί» του Μάκη είχαν πάρει φωτιά. Και όπως ήταν φυσικό η πληροφορία για επικείμενο χωρισμό έγινε viral σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία.
Ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό γείωσε το όλο θέμα λέγοντας ότι δεν έχει χωρίσει. Πώς το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει αφορά τον ίδιο και την γυναίκα του και πως δεν χώρισε.
Η αλήθεια; Το ζευγάρι όντως το τελευταίο διάστημα δεν μένει μαζί. Αλλά αναρωτήθηκε κανείς αν η ανάγκη αυτή προέκυψε για άλλους λόγους πέρα απο τους απόλυτα προσωπικούς που οδηγεί ένα ζευγάρι στα άκρα;
Αναρωτήθηκε κανείς αν η επιλογή του Μάκη να ζεί σε άλλο σπίτι έχει να κάνει-για παράδειγμα- για λόγους ασφαλείας;
Αναρωτήθηκε κανείς αν υπάρχει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας που έχει πρόβλημα και ο Μάκης είναι δίπλα του περισσότερο απο κάθε άλλη φορά και το σπίτι που λένε ότι μένει… δεν είναι στο όνομά του;
Με τον Μάκη δεν έχω καμία σχέση τα τελευταία χρόνια. Αλλά καλό είναι πριν γράφουμε «ρεπορτάζ» να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν παιδιά και μάλιστα σε ηλικία που διαβάζουν τα πάντα.
thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου