Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΠΑΤΡΑ, ΣΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Συμπληρώθηκε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που ο ιερέας Ευθύμιος Μπάτρας έφυγε από κοντά μας. Το γεγονός έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία του Χολαργού Παπάγου. Η εφημερίδα μας πρώτη είχε παρουσιάσει τη θλιβερή είδηση (δείτε εδώ).
Την προσεχή Κυριακή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού ιερέα και η οικογένειά του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί και στο site της «Παναγίας Φανερωμένης» Χολαργού!
"Τήν Κυριακή 26 Ὀκτωβρίου στίς 10.00 π.μ., τελοῦμε Ἱερόν Μνημόσυνον ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ μακαριστοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου (+) ΕΥΘΥΜΙΟΥ Μπάτρα  - ὁ  ὁποῖος ἐπί σειράν ἐτῶν διηκόνησε εἰς τόν Ἱερόν Ναόν μας - μέ τήν συμπλήρωσιν ἑνός ἔτους ἀπό τήν εἰς Κύριον ἐκδημίαν του.
Σᾶς καλοῦμε νά προσευχηθοῦμε ὅλοι μαζί διά τήν ἀνάπαυσιν τῆς ψυχῆς του".

1 σχόλιο:

  1. μία μικρή διόρθωση εις το "ορθόν"...... η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Φανερωμένης είναι του ιερού ναού, και η οικογένεια την αναδημοσιεύει για να καλέσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους φίλους της, κάτι το οποίο άλλωστε φαίνεται και από το πρόσωπο στο οποίο είναι γραμμένη ("ὁ ὁποῖος ἐπί σειράν ἐτῶν διηκόνησε εἰς τόν Ἱερόν Ναόν μας"). και το μνημόσυνο το τελεί, επίσης, ο ναός, κάτι που αποτελεί τιμή για τον μακαριστό πατέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή