Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙA ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΡΩΘΟΥΝ...


γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
ιατρός

Βλέπε και http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/10/blog-post_23.html

Ο αποδιοργάνωση των ορθοδόξων έχει βαθιές τις ρίζες. Δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Το σχέδιο χρονολογείται από τα τέλη του 19ου αιώνα. Το 1897, στη Βασιλεία της Ελβετίας, έγινε το πρώτο σιωνιστικό συνέδριο, όπου τέθηκαν οι βάσεις του Σιωνισμού από τον Θεόδωρο Χέρτσλ. Ήταν αυτός, ο οποίος μετά το τέλος των εργασιών του συνεδρίου, έγραψε στην εφημερίδα του το ακόλουθο απόσπασμα, που ηχεί ως απίστευτη προφητεία: «Στη Βασιλεία ίδρυσα το εβραϊκό κράτος. Θα το καταλάβουν σε 50 χρόνια». Σήμερα, συμπληρώνουμε, καταλαβαίνουμε περισσότερα.

Όλα κινούνται βάσει σχεδίου. Όσοι αντιδρούν, είτε είναι μεμονωμένα άτομα σε σημαντικές θέσεις, είτε είναι στο σύνολό του ένας λαός ή ένα κράτος, βγαίνουν από τη μέση. Οι παράπλευρες απώλειες, όπως ήταν η περίπτωση του Χρυσοστόμου Σμύρνης, είναι αναμενόμενες και αξιολογούνται (αγιοποίηση) δεόντως. Ένας είναι ο στόχος : Το μεσσιανικό / χιλιαστικό όραμα της παγκόσμιας σιωνιστικής υποταγής-υποδούλωσης των λαών.
Έρχεται η επανεμφάνιση και επίκειται η εφαρμογή του Μωσαϊκού Νόμου. Τσιπάκια, ΑΜΚΑ και ό,τι άλλο ακολουθήσει, θα φτιάξουν την Οικουμενική  Κοινωνία των θρησκευτικά ευσεβών και πολιτικά νομοταγών πολιτών. Ο πληθυσμός της γης θα είναι αυστηρά ελεγχόμενος και όλοι, δεν θα έχουμε ουδεμία ανάγκη εκζητήσεως ελέους, αφέσεως αμαρτιών, θείας ευχαριστίας ή γενικότερα, κάτι που να ταιριάζει στα μέτρα (δοξασίες) του καθενός. Οποιαδήποτε άλλη εξωτερική και άνωθεν παρέμβαση - ανωτέρα δύναμη, θεός, θεοί, ενέργεια - θα μας είναι εντελώς περιττή. Θα απερχόμαστε όθεν προήλθαμε : Στον κονιορτό του Σύμπαντος, όπου εκεί θα γίνεται η ανακύκλωση των ενεργειακών μας στοιχείων από ...

- Αλήθεια, από τι ;
- Αφελέστατε βλάκα ακόμη δεν το κατάλαβες ; Από το σωματίδιο του θεού ηλίθιε. Τίποτα δεν έμαθες για το "μποζόνιο", δεν είδες τι γίνεται με το CERN, τον επιταχυντή ανδρονίων κάπου εκεί στα έγκατα της Ελβετίας ; Ετοιμάζουν τον επιταχυντή  ... "γυναικονίων" και τότε όλα θα είναι έτοιμα. Η οργάνωση του Νέου Κόσμου των σιωνιστών καταφθάνει.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν αντιδρούν οι πολίτες ανά τον κόσμο;;;
    Δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται;;;
    Ζουν στην άγνοια;;;
    Περιμένουν την υποδούλωση πρώτα και μετά να αντιδράσουν;;;
    Είναι δυνατόν να αντιδράσει κανείς, όταν θα επιβληθεί η
    Παγκόσμια Δικτατορία ή αλλιώς Παγκόσμια Κυβέρνηση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή