Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ! ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΛΕΠΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ...

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των ...
γυαλιών ηλίου από το πρόσωπο του υποβλήθηκε τα ξημερώματα ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο δημοφιλής μάνατζερ – και εσχάτως Δήμαρχος Μαραθώνα – φορούσε ανελλιπώς γυαλιά ηλίου τύπου Rayban από τον περασμένο Μάρτιο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην όρασή του.

Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγες ώρες αργότερα, ο προσωπικός πλαστικός χειρουργός του Δημάρχου εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας: «Ο Ηλίας είναι καλά. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν μπορεί να διακρίνει καλά ανθρώπους χωρίς τροπικό μαύρισμα και για αυτόν το λόγο έκανε συχνά θεραπείες σολάριουμ.»

«Τις τελευταίες εβδομάδες δεν έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη και το ξύρισμα είχε γίνει μια επώδυνη διαδικασία με απρόβλεπτες συνέπειες. Ευτυχώς τώρα είναι καλά, υπολογίζουμε πως θα μπορέσει να ξαναφορέσει γυαλιά κανονικά στο τέλος του 2016» πρόσθεσε.

Συνεργάτες του κ. Ψινάκη ανέφεραν ότι ο δημοφιλής Δήμαρχος δεν θα απουσιάσει από τα δημοτικά συμβούλια, αφού θα συμμετέχει με τηλεδιάσκεψη στην οποία θα έχει την επιλογή mute όταν μιλά δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, ενώ στις οθόνες θα εμφανίζεται μία κουκλίτσα.

Εν τω μεταξύ, άλλοι πλαστικοί χειρουργοί μίλησαν για την κρίση που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους: «Η κρίση μας έχει πλήξει κι εμάς πολύ. Παλιότερα δεν τολμούσε να βγει τηλεπαρουσιάστρια έξω για ποτό αν δεν περνούσε για ένα μποτοξάκι. Τώρα έρχονται μόνο πριν από τα τηλεοπτικά βραβεία και την εκπομπή του Κωστόπουλου» μας είπαν.

«Έχουμε φτάσει σε σημείο να προσφέρουμε για κάθε δύο ανορθώσεις στήθους δώρο μία λιποαναρρόφηση αλλά και πάλι η ζήτηση είναι πεσμένη. Ευτυχώς που υπάρχει η Ζωή Λάσκαρη και ο Γιάννης Φλωρινιώτης και συντηρούν τον κλάδο» πρόσθεσε ένας. 

πηγη : tovatraxi.com

2 σχόλια:

  1. Γιατί δηλαδή, ο Ξύδης που δεν φοράει γυαλιά είναι καλύτερος ;
    Αχαχαχαχαχαχαχααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ξύδης δεν φορούσε γυαλιά ηλίου,γιατι κυκλοφορούσε βράδυ,το βαμπίρ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή