Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στις 17.20 από διερχόμενο, στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Ουάσιγκτον 36, ένας 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου της πόλης.

Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και με τραύματα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο. Η σορός του έχει διακομιστεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και αναμένεται διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της ασφάλειας Τρίπολης που ενεργεί προανάκριση, έχει διακόψει την κυκλοφορία κι πραγματοποιεί αυτοψία στο χώρο.
«Ήταν αγνώριστος από τα χτυπήματα»
Στην κάμερα του Arcadia Portal μίλησε ο κύριος που είδε πρώτος το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως είπε ανεβαίνοντας την Ουάσιγκτον για να πάει στο κατάστημά του στην πλατεία Βαλτετσίου είδε πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πτώμα. Ο κύριος σάστισε και πήρε αμέσως την αστυνομία.
Αφού την ειδοποίησε και η αστυνομία έφτασε στο σημείο πήγε και ο ίδιος κοντά να δει τι ακριβώς έχει γίνει. Όταν αντίκρισε το πρόσωπο του επιχειρηματία ταράχτηκε με τα αίματα αλλά και τον ίδιο τον επιχειρηματία, που είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο της Τρίπολης.
Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος με το συμβάν. Ένα συμβάν που έχει ταράξει την Τρίπολη καθώς έγινε μία δολοφονία με τέτοιο τρόπο απογευματινή ώρα στο κέντρο της πόλης. Βέβαια και ο άτυχος επιχειρηματίας, όπως είπε και ο άνθρωπος που τον βρήκε, όντας ένα γνωστό πρόσωπο της πόλης έχει συγκλονίσει με τον τρόπο που βρήκε το θάνατο.
koolnews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
    ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΦΡΟΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή