Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ" ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ!

Πριν μερικές ημέρες, στις 13 Οκτωβρίου, στο ilialive.gr δεχθήκαμε ένα μήνυμα απο τον κ. Μύρωνα Μυριάλη. "Εχετε τον νου σαs παρακαλω , , Καλο μεσημερι !!!" έγραφε, προειδοποιώντας για πιθανή σεισμική δόνηση στην Ηλεία. Κρατήσαμε το μήνυμα αυτό περιμένοντας κάτι σχετικό να συμβεί γνωρίζοντας πως ο κ. Μυριάλης έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη, ως έναν άνθρωπος που προβλέπει τους σεισμούς.
Δεν το δημοσιοποιήσαμε, μη θέλοντας να διασπείρουμε τον πανικό στην τοπική κοινωνία, για μια πιθανή σεισμική δόνηση, ένα συχνό φαινόμενο στην περιοχή μας. Ωστόσο η δόνηση στο χρόνο που συνέβη δικαιώνει τον κ. Μυριάλη. Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε το όποιο χάρισμα τον διακρίνει, αλλά όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για ζητήματα που άπτονται ευρύτερα στην πολιτική προστασία και είμαστε επιφυλακτικοί, ως προς την μετάδοση στο κοινό τέτοιων γεγονότων.
Δείτε σχετικές αναρτήσες για τις προβλέψεις του κ. Μυριάλη στο internet ΕΔΩ και ΕΔΩ

Πηγή: ilialive.gr

3 σχόλια:

  1. Παρατηρητη εισαι ασχετος. Δεν ηταν σεισμος, κλανια ηταν. Και μαλιστα, κλανιδι 4,5ριχτερ. Αυτο μυριστηκε ο Μυρωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "προφητεία" είχε γίνει στις 12 Οκτωβρίου και έλεγε προφανώς για μεγάλο σεισμό και ότι τον απειλούσαν για να μην πει πού θα γίνει ο σεισμός. Και όταν τον ρωτήσατε αν γίνει αισθητός στην Αθήνα είπε ότι γι' αυτό ήθελε να ενημερώσει τους φίλους του!!!

    Για να μην ξεχνιόμαστε, η ανάρτηση εδώ:
    http://indobserver.blogspot.gr/2014/10/blog-post_117.html?showComment=1413210576872#c3146884359268233928

    Έγινε κάτι από αυτά που είπε;;; Στην Ηλεία και γενικά σε αυτή την περιοχή γίνονται τακτικά τέτοιου μεγέθους σεισμοί μέχρι 4,5 Ρίχτερ. Και φυσικά δεν ήταν καταστροφικός ή έστω ανησυχητικός ώστε να προκαλεί τις απειλές αυτών που δεν ήθελαν να ξέρει ο κόσμος για την "καταστροφή"

    Κι εγώ μπορώ να προβλέψω ότι θα γίνει μέσα σε 20 ημέρες, άντε 15 σεισμός στην Ελλάδα, αλλά δεν λέω πού, για να μην ανησυχήσω τον κόσμο αλλά και γιατί με απειλούν!!! Μέχρι το πολύ 5 Ρίχτερ θα είναι!!!

    Είμαι προφήτης ρέεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

    Υ/Γ.: Παράκληση: Όσοι κλάνετε μην μου κάνετε σαμποτάζ. Σταματήστε να κλάνετε για να μην πουν ότι ήταν κλανιά και όχι σεισμός η πρόβλεψή μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι τεράστιος!!!! 5,3 έκανε στην Αμφιλοχία!!!!!
      Είμαι γίγαντας!!!!

      Διαγραφή