Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ! ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

Είναι η προσωποποίηση των πολιτικών που με τις πολιτικές τους έχουν ρημάξει τον τόπο. Πρόκειται στην κυριολεξία για πολιτική σαπίλα.
Και οι δύο κρατούν τα σκπήπτρα (το ρεκόρ), έχοντας καθίσει για περισσότερα χρόνια σε υπουργικό θώκο!!!
Ποιοι είναι; Μπορείτε να τους βρείτε;
Μπείτε και δείτε.


Ο ένας, που έχει και το ακατάρριπτο ρεκόρ, είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος! Παρέμεινε συνολικά 19 χρόνια υπουργός! Η βρωμιά και η δυσωδία σε όλη τους τη...μεγαλοπρέπεια! Βρίσκεται ήδη έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας φάει το ...καταπέτασμα από τα λεφτά του Δημοσίου και έχοντας ρίξει τον τόπο στα βράχια!

Δεύτερος είναι ο Ευάγγελος
Βενιζέλος. Έχει ήδη συμπληρώσει 16 χρόνια σε υπουργικές θέσεις! Πραγματική σκατόφατσα. Δείτε τον και βγάλτε συμπέρασμα. Χοντρός όσο ένας ιπποπόταμος που τρώει τον αγλέορα! Πολλοί λένε ότι έπρεπε ήδη να έχει καθίσει στο σκαμνί. Με την πολιτική του τα τελευταία 5 χρόνια έχει καταστρέψει τον λαό κι έχει οδηγήσει οικογένειες στη συμφορά και άλλους στην αυτοκτονία! 
Τσοχατζόπουλος-Βενιζέλος. Πασοκομούρια, πολιτικά τρωκτικά του χειρίστου είδους έχουν δημιουργήσει ένα ακτάριπτο ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού κράτους. 19 χρόνια ο πρώτος ως υπουργός και 16 χρόνια ο δεύτερος! Οι...σωτήρες της χώρας! 

1 σχόλιο: