Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΤΡΟΧΑΊΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!

Ο γνωστός Αγρινιώτης και μέχρι  πρότινος πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, που πρόσφατα απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα μετά την παραίτηση του από την οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου σκοτώθηκε απόψε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 20:00 στο φαράγγι της Κλεισούρας, μετά από σφοδρή σύγκρουση δυο Ι.Χ.

Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική, οργανώθηκε σε ακροδεξιούς σχηματισμούς και αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του εθνικισμού στην Δυτική Ελλάδα.
Υπήρξε στέλεχος της Χ.Α. μεταπήδησε στο ΛΑ.ΟΣ. και επανέκαμψε στη Χ.Α. τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά έγινε ο πολιτικός καθοδηγητής της Οργάνωσης, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2012 και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης το 2014.

Μόλις πρόσφατα διαφοροποιήθηκε από τις κεντρικές επιλογές της ηγεσίας της Χ.Α. και υπέβαλλε την παραίτηση του.

Εργάζονταν για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως ασφαλιστής.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Τροχαίο στην Κλεισούρα – Νεκρός 47χρονος γνωστός Αγρινιώτης

Πριν λίγα λεπτά σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μετά από σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων στο 51,1 χλμ της ε.ο. Αντιρρίου –Ιωαννίνων , μέσα στο φαράγγι της Κλεισούρας .


Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και το ένα, μάρκας Audi , που κινούνταν προς Μεσολόγγι, εξετράπη εκτός του δρόμου, έφερε στροφή στον αέρα και προσγειώθηκε σε πρανές με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού του που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι γνωστός Αγρινιώτης που απασχολεί την τοπική πολιτική επικαιρότητα, ηλικίας 47 ετών. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Σταθόπουλο , μέχρι πρότινος στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Από το άλλο όχημα ελαφρά τραυματίστηκαν η συνοδηγός και ο γιός της 16 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας. Ο οδηγος του δεύτερου οχήματος δεν έχει τραυματιστεί.

Η τροχαία του Μεσολογγίου ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ για αρκετή ώρα η εθνική οδός ήταν κλειστή.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου