Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

Τρεις πασίγνωστοι Έλληνες έχουν σήμερα γενέθλια. Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο, έναν οικονομολόγο κι έναν βουλευτή. 
Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι ο δημοσιογράφος που κλείνει σήμερα τα 56 του χρόνια και εργάζεται στο ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη όπου προυσιάζει το βραδινό "Εκρηκτικό Δελτίο". 


Ο Κυριάκος Τόμπρας κλείνει σήμερα τα 51 του χρόνια! Είναι ο οικονομολόγος, επικεφαλής του κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο άνθρωπος που κατέχει όσο ελάχιστοι τα της προδοσίας που έχει συντελεστεί από τον Παπανδρέου κι εδώ, σε βάρος του λαού και της χώρας. Ως επικεφαλής του κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ δίνει αγώνα υπέρ των δανειοληπτών και με ομαδική αγωγή σε βάρος των τραπεζών είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δικαιώσει χιλιάδες συμπολίτες μας, που ασφυκτιούν από την δαγκάνα των τραπεζών. 
Τέλος, ο βουλευτής ο οποίος κλείνει τα 60 του χρόνια είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ). 
Σε όλους στείλαμε τις ευχές μας. Αξίζει όμως τον κόπο να δείτε τις ευχές που στείλαμε στον Γρηγόρη Ψαριανό, με τον οποίο κάποτε ήμασταν συντοπίτες (Ήταν παλαιός Χολαργιώτης):
"Μεγαλώσαμε και μυαλό δεν βάλαμε" που λέει και ο λαός! Χρόνια σου πολλά Γρηγόρη, με μια ευχή: Μακρυά από μνημόνια και υπηρεσίες στους τοκογλύφους.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΜΠΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΓΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑ....!ΟΥΣΤ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Ο.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή