Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ-ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Σχόλιο Α.Π: Τα πάλαι ποτέ φιλήσυχα νησιά μας έχουν γίνει ανασφαλή αν όχι επικίνδυνα! Το έγκλημα καιροφυλακτεί σε κάθε σπίτι! Λέτε να μην έχει καμία σχέση με όλα αυτά η παράνομη μετανάστευση;
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου από το θάνατο 59χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, σε ένα απόμερο σημείο του νησιού, έξω από τον οικισμό στην περιοχή του Γαλανάδου, δολοφονημένη από αγνώστους.
Το πτώμα της 59χρονης βρέθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του νησιού, οι οποίοι, μόλις μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα με τα χέρια της δεμένα και με ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της, το οποίο φαίνεται πως χρησιμοποίησε ο δολοφόνος για να τη στραγγαλίσει.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε επίμονα στο τηλέφωνο, χωρίς αποτέλεσμα, και έτσι αποφάσισε να ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα της Νάξου.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση, ενώ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει φτάσει στο σημείο και ερευνά για τυχόν ίχνη του δράστη. Η σορός της άτυχης γυναίκας παρελήφθη από τον ιατροδικαστή, προκειμένου να εξεταστεί, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφαλείας Αττικής.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα ονομάζεται Αικατερίνη Ζαζάνη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι δεν έδειχνε σημάδια κλοπής, ενώ η πρώτη εικόνα της γυναίκας έδειχνε ότι ήταν νεκρή περί τις τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 59χρονη δεν είχε ιδιαίτερες επαφές με την τοπική κοινωνία, ενώ στο νησί διέμενε τους μήνες του καλοκαιριού μέχρι και το φθινόπωρο και στη συνέχεια αποχωρούσε.
ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου