Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΡΟΣΕΧΕ..."

Σημαντική παρέμβαση των εφέδρων αξιωματικών για την κακή κατάσταση του στίβου στο νταμάρι (Τσακός)! 
Αρ. Πρωτ. 1401                                              Χολαργός, 10-10-2014

ΠΡΟΣ
Τον κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΥ


Κε Δήμαρχε,
Ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αν.Αττικής και της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών ΟΡΑΜΑ, των οποίων μεγάλος αριθμός ερασιτεχνών αθλητών–δρομέων χρησιμοποιεί τον στίβο του λόφου Τσακού (νταμάρι) για την προπόνησή του, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, ως νέα δημοτική αρχή, να προχωρήσετε άμεσα στην ανακατασκευή του στίβου και στην δημιουργία συστήματος απορροής των βρόχινων υδάτων.
Ο στίβος, όπως γνωρίζετε, ήταν λειτουργικός με το κατάλληλο υλικό επίστρωσης για πάνω από 10 χρόνια. Καταστράφηκε δύο μήνες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές του 2006 στη διάρκεια των εργασιών της κατασκευής του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι και σήμερα σε άθλια κατάσταση, γεμάτος πέτρες, λακκούβες, ανισοσταθμίες, υπολείμματα τσιμέντου από προηγούμενες εργασίες, σκληρός και ακατάλληλος για άσκηση, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος τραυματισμών και ατυχημάτων να είναι πολύ μεγάλος. Παράλληλα, επειδή δεν υπάρχει σύστημα απορροής, ο στίβος μετατρέπεται σε λίμνη κάθε φορά που βρέχει, έτσι ώστε να γίνεται τελείως ακατάλληλος για κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Το αίτημά μας δεν είναι καινούργιο. Έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παλαιότερα αιτήματα ερασιτεχνών δρομέων, μελών σωματείων μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού που συμμετέχουν σε δρόμους και αγώνες μέσης και μεγάλης απόστασης, δημοτών, δημοτικών συμβούλων (Κεχρής) κ.ο.κ., με την ελπίδα να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα αυτό και να μπορούμε να χαιρόμαστε όλοι τον μοναδικό στίβο 400μ που βρίσκεται στην περιοχή μας και είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο.       
ΜΕ ΤΙΜΗ
Για τον ΣΕΑΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ                ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΡΑΜΑ

                  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ                        ΜΑΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου