Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ...ΑΡΧΟΝΤΑ!!!

Μετά από μια τραγική εμφάνιση, παρά το ότι στην αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές ευκαιρίες από τις οποίες δεν αξιοποίησε καμία, έφυγε ηττημένος από την Σουηδία, χάνοντας εύκολα από την Μάλμε με 2-0! 
Ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας που χλεύαζε με δηλώσεις του πριν από τον αγώνα τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι είναι μια ασταθής ομάδα την οποία θα κερδίσει εύκολα, δικαιώθηκε απολύτως. 
Ο Ολυμπιακός ήταν σκέτο ναυάγιο και με τέτοιες εμφανίσεις όχι μόνο δεν πρόκειται να συνεχίσει στον θεσμό αλλά ούτε καν στο Europa League θα μπορέσει να συνεχίσει! 
Ομάδα-τραγωδία! 

2 σχόλια:

  1. Τι κρίμα.Πάντως στο ελλΆντα ο Μαρινάκης θα το είχε κερδίσει το ματσάκι.Το πρώτο γκόλ δεν θα το ακύρωνε ο Τσολάκης και το πέναλτυ θα το είχε δώσει με κλειστά μάτια ο Αριστόπουλος(έτσι παίζει άλλωστε).Καλά τα δύο,γιατί έρχεται η ΓΙΟΥΒΕ με τα ΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να ξαναζήσουμε στιγμές θριάμβου με την εφτάρα να γίνεται οχτάρα !!! Χαχαχα !!! Αιώνιος πρωταθλητής του κώλου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή