Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 3 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πώς ο δράστης ήταν κι εκείνος μέσα στο μαγαζί και διασκέδαζε. Σε διαφωνία που είχε με άτομα που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο μαγαζί, νευρίασε , βγήκε για λίγο έξω… “γέμισε” ένα καλάσνικοφ  και στη συνέχεια το “ΑΔΕΙΑΣΕ” μπαίνοντας μέσα με ΜΑΝΙΑ.  Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:15. Στη συνέχεια , πήρε ταξί και εξαφανίστηκε ! Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Κάποιοι, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες , ακούγοντας τους πυροβολισμούς “έπεσαν” στο πάτωμα και δεν τραυματίστηκαν. Σε κατάσταση ΣΟΚ οι περισσότεροι που ήταν μέσα στο μαγαζί. Το μαγαζί , σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι από τα “καλά” μαγαζιά της περιοχής. Οι ριπές ήταν συνεχόμενες επί 30 δεύτερα λένε οι γείτονες που σηκώθηκαν έντρομοι από το κρεβάτι τους.
Δέκα τραυματίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ , οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Αττικό και στον Ευαγγελισμό. Συνεχής Ενημέρωση… Σε λίγο φωτογραφίες και video από το μέρος του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ στον Πειραιά …..
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου