Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο...ΙΟΣ Η1Ν1 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!!


Και αναμένεται να «κολλήσει» πολλούς! 
Μην τρομάζετε όμως...

δεν πρόκειται για την πασίγνωστη ασθένεια, άλλα για την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου, Η1Ν1, των καταστημάτων οπτικών OptoCenter, δίπλα στο Μετρό Χολαργός.

ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι άκρως μεταδοτικά! Αγοράζετε το ένα ζευγάρι στην προνομιακή τιμή των 55€ και τα δύο ζευγάρια ΜΟΝΟ 95€.
Το τέλειο δώρο για εσάς, και τους αγαπημένους σας.
Τα H1N1 είναι σχεδιασμένα στην Ιταλία, την μητέρα της μόδας και των οπτικών. Όλα τα γυαλιά ηλίου είναι με πολωτικούς φακούς για πρόσθετη προστασία από τον ήλιο. Οι πολωτικοί φακοί, εξουδετερώνουν τις κάθετες ακτίνες με αποτέλεσμα να  εξαλείφουν τις αντανακλάσεις, βελτιώνοντας την ποιότητα της όρασης. Τέτοιες αντανακλάσεις δημιουργούνται στο δρόμο μετά την βροχή, στο χιόνι κ.λ.π.
Τα γυαλιά ηλίου H1Ν1, είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν πολλά… κρούσματα! Σχέδια μοντέρνα, κλασσικά, μεταλλικά, κοκκάλινα, σπόρ, με καθρέφτες, χωρίς καθρέφτες, για κυρίες, κυρίους, νέες και νέους. Τα H1N1 είναι τα γυαλιά ηλίου που θα λατρέψετε και θα φοράτε καθημερινά.
Κάθε ζευγάρι συνοδεύεται από σκλήρη θήκη και έντυπο εγγύησης ποιότητας, ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι πως αγοράσατε το καλύτερο για τα μάτια σας.
Θα τα βρείτε στα OptoCenter, Λεωφόρος Μεσογείων 242, έξοδος Μετρό Χολαργός προς Σταυρό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου