Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ 15.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!

Προσέξτε με τι Πρωθυπουργό έχουμε να κάνουμε. Όπως αναφέρει η είδηση, ο Σαμαράς έχει εξοργιστεί με μερικούς υπουργούς του επειδή δεν έχουν ακόμη απολυθεί οι 15.000 υπάλληλοι με αποτέλεσμα να βγαίνει το πρόγραμμα εκτός στόχων!!!   Μάλιστα ο ολετήρας Πρωθυπουργός περίμενε πώς και τι αυτές τις απολύσεις γιατί μετά τους 15.000 που θα στείλει στην ανεργία θα αναζητούσε  άλλους 1.000 υπαλλήλους για τους εντάξει και αυτούς στις συνολικές απολύσεις του τρέχοντος έτους. 
Αυτός είναι ο Σαμαράς των επικύψεων στους τοκογλύφους1 
Υπάρχει όμως και συνέχεια όπως την καταγράφουμε μέσα από το epoli.gr:


Σε δυσμένεια τρεις Υπουργοί
Ποιοι είναι, όμως, οι Υπουργοί, που έχουν πέσει στη δυσμένεια του Πρωθυπουργού για το συγκεκριμένο θέμα; 
Κατ' αρχήν, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην εποπτεία του οποίου ανήκει ο μεγαλύτερος αριθμός Ν.Π.Ι.Δ. με χιλιάδες εργαζόμενους. 
Ο Πρωθυπουργός, παρά το γεγονός ότι, διατηρεί και προσωπική σχέση με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, του χρεώνει την καθυστέρηση που υπάρχει στη μείωση του προσωπικού, κατά 850 υπαλλήλους. 
Ένας ακόμη Υπουργός, που το Υπουργείο του διαθέτει μεγάλο αριθμό Ν.Π.Ι.Δ., είναι ο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης. 
Σύμφωνα με τη μνημονιακή δέσμευση της Χώρας μας, από τα Ν.Π.Ι.Δ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων θα πρέπει να απολυθούν 150 υπάλληλοι. 
Το ίδιο πρόβλημα, υπάρχει και με τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Κώστα Τασούλα, αφού από τα Ν.Π.Ι.Δ. του Υπουργείου του, θα πρέπει να απολυθούν 90 υπάλληλοι. 
Εφόσον και οι τρεις Υπουργοί συνεχίσουν να δείχνουν την αδράνεια που επιδεικνύουν, σήμερα, είναι πολύ πιθανό στο τελικό άθροισμα να λείπουν 1.090 υπάλληλοι, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με την Τρόικα. 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, για να πείσει τους τρεις Υπουργούς να προχωρήσουν στην αξιολόγηση των Ν.Π.Ι.Δ., που διαθέτουν τα Υπουργεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου