Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

80ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: "ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ"!

Ανοιχτή επιστολή του...γέροντα σοφού προς τους συνέλληνες

ΒΟΓΚΑΕΙ, σήμερα ο Έλληνας...Και το βουλώνει. ΚΙΧ δεν βγάζει, αλλά βράζει!
Αν και πια δεν πιστεύει σε κανέναν Θεό...προσεύχεται... Παρακαλάει τους Ουρανούς να του στείλουν τον ΕΝΑΝ άνδρα -ή γυναίκα, εγώ δεν έχω κόμπλεξ- που να έχει μπατζάκια για να οδηγήσει τον λαό σε κάποια ευτυχέστερα επίπεδα.
Δεν πάει άλλο! Και ο Μεσσίας  εξ Ουρανού καθυστερεί!
Μας έχουν παγιδεύσει... οι δήθεν φίλοι μας.
Το πιο δε παρακρουστικό είναι η στάση των υποκειμένων αυτών που παριστάνουν τους ηγέτες μας...
--Μα καλά ...διερωτώμαι... ελάχιστο, έστω δείγμα λεβεντιάς, δεν κουβαλάνε μέσα τους; Γιατί τέτοια ξεφτιλισμένη στάση που χρονίως..



επιδεικνύουν έναντι των εκβιαστών ενός έθνους, λαού ..που μύγα δεν σήκωνε στη σπάθα του;
*** Το θέατρο των πολιτικάντηδων, εντός κι εκτός Βουλής... είναι πια απίστευτα παρακρουστικό...
΄Ολος αυτός ο συρφετός, αν και σπουδαγμένος κυρίως στην ανέκδοτη Εσπερία, με παγώνει με την ένδεια και την απεραντοσύνη της πολιτικής βλακείας του.
*** Αυτοί ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟYΔΑΣΤΟΙ Σαμαράς Βενιζέλος,Τσίπρας,μαζί κι αυτός ο άναρθρος του ΚΚΕ, πώς το λένε δεν θυμάμαι... Και γιατί να τον θυμάμαι; Γιατί ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ; Γιατί τόση διαρκής  σύνεση, εξαιρετικά από πολιτικούς;
Κι όμως, θα μπορούσαν να χτυπήσουν τη γροθιά τους στο τραπέζι! Αλλά ο υπάλληλος, όπως: Στουρνάρας, Χαρδούβελης, Παπαδήμος... Σημίτης  είναι άνευ ...όρχεων και πάντα YES MAN!....Και κονομημένοι έτσι; Έχουν συγκεκριμένη αποστολή!

Μα, αυτό το ...φιλόδοξο  σκυλολόϊ  είναι πιο συνετό από το πόπολο;  Τι σκιάζονται; Τους δανειστές και την αλητεία του Σικάγου (Δ.Ν.Τ.-πού καπελώνει και την Ε.Ε. από τη λήξη του Β! Παγκοσμίου πολέμου;) Μα τι λέμε πια...;

*** Για να είμαι ειλικρινής δεν προσδοκώ ανάβλεψη της Ελλάδας...με αυτούς τους κλόουν- τυχοδιώκτες της πολιτικής. ΟΧΙ! Δεν προσδοκώ "Μεσσία" με μπατζάκια... Δεν υπάρχει στην σημερινή πολιτική της Ελλάδας...
Θα μπορούσα να σηκώσω τέτοιο βάρος, ..αν μου δώριζε κάποιος ένα "Καλάσνικοφ"... ΄Οχι, πώς δα εγώ θα σκοτώσω συνανθρώπους μου;... ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, αλλά θα σακάτευα ... αυτά τα πανάθλια λαμόγια που πληγώνουν..τους ΄Ελληνες!


hellasnews-agency.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου