Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ!

Το θέμα των αστέγων του Χολαργού είναι το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής. Κι ενώ θα έπρεπε να απασχολεί σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, ενώ οι δημότες-κάτοικοι και περαστικοί από το ΜΕΤΡΟ ζητούν να βρεθεί μια λύση, οι κατ΄εξοχήν αρμόδιοι μοιάζει να μην ασχολούνται με το πρόβλημα. Γι΄αυτό, για μια ακόμη φορά η εφημερίδα μας παίρνει πρωτοβουλία. Ήδη από το πρωί
συλλέγονται υπογραφές από τους δημότες και σε 2-3 μέρες θα...


καταθέσουμε αίτηση στον Πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου κ. Οικονόμου, με την οποία θα ζητούμε να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού. Σύμφωνα με τον δημοτικό κώδικα απαιτούνται 25 υπογραφές για να υποχρεωθεί η δημοτική Αρχή να συζητήσει το θέμα. Θα καταθέσουμε λοιπόν την αίτηση και τις υπογραφές, υποχρεώνοντας άπαντες να λάβουν θέση και να δώσουν λύση. 
Δεν μπορεί να έρχονται Χριστούγεννα, ο δήμος να έχει αρμόδια υπηρεσία για τους φτωχούς, να πραγματοποιεί αιμοδοσίες για να βοηθήσει τους έχοντες ανάγκη και να μην μεριμνά άμεσα γι΄αυτούς που κινδυνεύουν από μέρα σε μέρα να πεθάνουν! 
Έρχονται Χριστούγεννα, οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν στολιστεί και στους δρόμους έχουμε γεμίσει "κορίτσια με τα σπίρτα"! Ντροπή μας!

1 σχόλιο:

  1. Πού να βρει χρόνο η αρμόδια αντιδήμαρχος, αφού,στα ίχνη της προκατόχου της ξενυχτάει στων "αγγέλων τα μπουζούκια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή