Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ!

Η ΔΙΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!!!
Ο γνωστός αλλά και αγαπητός εν γένει στους Χολαργιώτες, Θωμάς Μπόμπος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Νίκου Αγγελάκου! Προφανώς πρόκειται για κόντρα της οποίας η...βαλίτσα πάει πολύ μακρυά, με κατά κράτος ηττημένο τον επιχειρηματία. Δείτε γιατί:
Όλοι θυμούνται το cafe' bar "Tease Plus" επί της οδού 25 Μαρτίου στον Χολαργό, όπου ιδιοκτήτης της επιχείρησης ήταν ο Θωμάς Μπόμπος. Ο ένοικος όμως της πολυκατοικίας στην οποία στεγαζόταν η επιχείρηση, δικηγόρος Νίκος Αγγελάκος, στράφηκε εναντίον του επιχειρηματία και με την συνδρομή άλλων ενοίκων, με συνεχείς μηνύσεις και καταγγελίες στην Αστυνομία, οδήγησαν τον επαγγελματία στο δικαστήριο με αποτέλεσμα η επιχείρησή του να κατεβάσει ρολά πριν από μερικά χρόνια. Όπως υποστήριζε ο κ. Αγγελάκος και άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας, ο Θ. Μπόμπος προέβη σε σειρά παρανομιών. Απότοκος της κόντρας αυτή είναι και η νέα μήνυση του δικηγόρου η οποία όμως είναι πολύ σοβαρότερη, μια και ο επιχειρηματίας κάθεται στο εδώλιο με βαρύ κακούργημα. 
Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη της δίκης, πάντως η θέση του επαγγελματία...


είναι δεινή, ενώ καταπλήσσει τους περισσότερους Χολαργιώτες, μια και γενικά έχουν άριστη γνώμη για τον Θωμά Μπόμπο ο οποίος δεν είχε δώσει δικαιώματα, πόσο μάλλον για τέτοια κατηγορία! 
Σημειώνεται ότι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου είναι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΒ και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χολαργού κ. Κ. Λινάκης, ο πρώην μπασκετμπολίστας της Εθνικής και της ΑΕΚ Κ. Παταβούκας, ο γνωστός ιατρός-παθολόγος Γ. Τασιός και ο εκδότης-δημοσιογράφος Κ. Δεληγιάννης. Γεγονός σημαντικά θετικό για τον κατηγορούμενο, μια και τον υποστηρίζουν γνωστά και ευυπόληπτα άτομα της τοπικής κοινωνίας και του επιχειρηματικού κλάδου. 
Η δίκη βρίσκεται στη δεύτερη ημέρα εκδίκασής της, με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης. Ενδεχομένως να χρειαστεί και 3η μέρα προκειμένου να βγει η απόφαση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου