Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Ούτε καν γνωρίζαμε ότι στην αποστολή των e-mail του δήμου Παπάγου-Χολαργού βρίσκεται η φίλη μας Νίκη Ζιαμπάρα! Για να δουν ορισμένοι κακότροποι, ποια είναι η σχέση μας με τον Δήμο! Καμία απολύτως! 
Η Νίκη Ζιαμπάρα λοιπόν, επικοινώνησε άμεσα με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε ότι η αποστολή της ανακοίνωσης για τον "Συμπαραστάτη του Δημότη" έγινε κανονικά. "Στέλνουμε σε όλο τον τοπικό τύπο χωρίς την παραμικρή διάκριση", τόνισε η Νίκη Ζιαμπάρα.


Για του λόγου το αληθές μας έστειλε και το σχετικό ντοκουμέντο απ'όπου προκύπτει ότι η αποστολή ήταν επιτυχής. 
 Εμείς δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα όσα μας είπε η Νίκη, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται η ίδια πίσω από την ηλεκτρονική αποστολή των ανακοινώσεων. Την εμπιστευόμαστε σαν να είμαστε εμείς. Το θέμα όμως που της επισημάναμε είναι ότι έχει καταχωρήσει μόνον τη διεύθυνση yahoo και όχι και την ind.observer@gmail.com. Επειδή λοιπόν με το "yahoo" έχουν παρατηρηθεί πολλές φορές, αποστολές mail είτε να φτάνουν με καθυστέρηση 2-3 ημερών είτε να πηγαίνουν κατευθείαν στα spam, παρακαλούμε τον δήμο από 'δω και στο εξής να στέλνει τις ανακοινώσεις του και στα δύο τα mail μας. Εμείς, ακόμη και τώρα δεν έχουμε λάβει τίποτε από τον Δήμο. 
Η παρεξήγηση λοιπόν λύθηκε και το όλο θέμα βρισκόταν στο yahoo. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου