Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ: ΕΞΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ!

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ξανά -δυστυχώς για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο- οι κάτοικοι των Σερβιανών του δήμου Δωδώνης, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων, καθώς το πρωί της Κυριακής είδαν να κείτονται νεκρά έξι σκυλιά του χωριού.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, τα συγκεκριμένα άτυχα ζώα...

ήταν φιλικά προς τους ανθρώπους και δεν ενοχλούσαν κανέναν. Αντίθετα τις νυχτερινές ώρες γάβγιζαν όταν αντιλαμβάνοντας κινήσεις ξένων στο χωριό και ουσιαστικά αποτελούσαν τους φύλακες για τους ηλικιωμένους και μόνους κατοίκους στην περιοχή.
Πιθανόν να πρόκειται για τα ίδια ανθρωπόμορφα κτήνη, τα οποία στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχαν χτυπήσει και πάλι και μάλιστα με φόλες βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου.
Όπως και τώρα έτσι και τότε είχαν τοποθετήσει δεκάδες δολώματα με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο σκύλοι και γάτες, σκαντζόχοιροι ακόμη και πουλιά!!!
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα και δικαιολογημένα οι κάτοικοι του χωριού ζητούν να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ήδη η Τοπική Κοινότητα του χωριού έχει καταθέσει σχετική μήνυση.

epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου