Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Κάτοικοι, δημότες και ο Τίγκας βοήθησαν τα μέγιστα στην σημερινή επιτυχία!
Είχαμε κάνει κι εμείς ρεπορτάζ για την περίπτωση της συγκεκριμένης κεραίας κινητής τηλεφωνίας και είχαμε ενώσει τη φωνή μας με των κατοίκων. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ μας
Κι έτσι ήρθε η σημερινή επιτυχία και το παρακάτω δελτίο τύπου του Δήμου!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την με αριθ. 277/2014 απόφασή της, η “Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας”, ανέστειλε την εκτέλεση της με αριθ. 9595/25.4.2013 απόφασης του Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) που αφορά την κατασκευή/λειτουργία κεραίας – γνωστής εταιρείας – στην επί της οδού Ταϋγέτου 12 (Παπάγου) οικία.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε στο ΣτΕ ύστερα από αίτηση 58 συνδημοτών μας  -κατοίκων της περιοχής περί την οδό Ταϋγέτου, με κύριο εκπρόσωπό τους, τον τέως   Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Κουτρουμπή-, όπου ζητούσαν την απομάκρυνσή της, λόγω άμεσης γειτνίασης με τις κατοικίες τους.
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, εξ αρχής γνώστης του θέματος και αρωγός των κατοίκων στη δικαστική τους διεκδίκηση να διακοπεί η λειτουργία της κεραίας, αμέσως μόλις έλαβε κοινοποίηση της με αριθ. 277/2014 απόφασης, ζήτησε, δια των υπηρεσιών του, από την  Ε.Ε.Τ.Τ. την άμεση υλοποίησή της.
Πράγματι, ύστερα από τις ενέργειες  αυτές (των συνδημοτών μας και του Δήμου) η Ε.Ε.Τ.Τ. ανακοίνωσε στους ενδιαφερομένους ότι, ήδη από 3.11.2014 σταμάτησε η λειτουργία της κεραίας, «συμμορφούμενη κατ’ αυτό τον τρόπο η εταιρεία με την απόφαση του ΣτΕ, την οποία η Ε.Ε.Τ.Τ. της είχε γνωστοποιήσει με το από 23.10.2014 έγγραφό της».
Η κατάληξη αυτή εκτός από το θετικό για τους κατοίκους αποτέλεσμα , δείχνει σε όλους, ότι τέτοιου είδους υποθέσεις δικαιώνονται μόνο ύστερα από ανοικτή και ειλικρινή συνεργασία δημοτών και Δημοτικής Αρχής.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου