Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝOΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Ο Μέγας Αλέξανδρος σηκώνεται από τον τάφο του και 
θα σας φάει καθίκια! 
Αυτή την ώρα που όλος ο πλανήτης ξαναβλέπει προς την Ελλάδα και την  Αμφίπολη και τα ευρήματα που έρχονται κάθε μέρα στο φώς, ευρήματα που καταδεικνύουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και του Μέγα-Αλέξανδρου, βρίσκονται σε εξέλιξη οι νέες διαπραγματεύσεις  Ελλάδος και Σκοπίων υπό τον Μάθιου Νίμιτς για το όνομα του κρατιδίου! Τα πολιτικά σκύβαλα της χώρας, αντί να πάνε με τσαμπουκά στις διαπραγματεύσεις και να απαιτήσουν εδώ και τώρα αλλαγή γραμμής στο όνομα των Σκοπίων, στέλνοντας μήνυμα στον Αμερικάνο ότι η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί όνομα των Σκοπίων που να εμπεριέχει το όνομα της Μακεδονίας, προσέρχεται στις συνομιλίες με το ίδιο ραγιαδίστικο πνεύμα: συμβιβαστική λύση με όνομα που να εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία! Αντί όμως την πυγμή να την επιδείξει η...


ελληνική πλευρά, την επέδειξαν τα Σκόπια τα οποία τα...έσπασαν απαιτώντας να τους δοθεί η "συνταγματική τους ονομασία", δηλαδή 'Μακεδονία"! 
Αν οι δικοί μας ξεφτιλισμένοι πολιτικοί επιμείνουν στην ΄πιδια προδοτική τακτική, να δώσουν δηλαδή στα Σκόπια όνομα "Άνω Μακεδονία", " Βόρεια ή Νέα Μακεδονία", θα χυθεί αίμα! Η χώρα θα οδηγηθεί στο απόλυτο χάος και με ευθύνη των ολετήρων θα γίνει χαμός! 
Προειδοποιούμε λοιπόν τα πολιτικά σκύβαλα να μην προχωρήσουν σε καμία διαπραγμάτευση αν δεν ξεκαθαρίσουν ότι το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας δεν χαρίζεται σε κανέναν και ΠΟΤΕ! 
Ο Μέγας Αλέξανδρος σηκώνεται από τον τάφο του και θα σας φάει καθίκια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου