Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ!

Η εξέλιξη της δίκης του επιχειρηματία Θωμά Μπόμπου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Νίκου Αγγελάκου, όπως φαίνεται θα τραβήξει μακρυά. Και αυτό διότι οι δικαστές αποφάσισαν...


να αναβάλουν τη συνέχεια της δίκης για τις 8 Δεκεμβρίου! 
Μετά την κατάθεση του μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Κ. Λινάκη, αναμένονται οι καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων υπεράσπισης, τουτέστιν, του πρώην Δημάρχου Χολαργού Δ. Νικολάου, του γνωστού ιατρού Γ. Τασιού, του δημοφιλή πρώην μπασκετμπολίστα της εθνικής. Κ. Παταβούκα και του εκδότη-δημοσιογράφου Κ. Δεληγιάννη. 
Αναφορικά με το κλίμα που επικρατεί στη δίκη, αυτό είναι φορτισμένο, ενώ διαφαίνεται η διάθεση του μηνυτή και δικηγόρου κ. Αγγελάκου να καταδικάσει πάση θυσία τον κατηγορούμενο. Όπως πληροφορούμαστε έχει έρθει εφοδιασμένος με έναν μεγάλο φάκελο που αφορά ακόμη και διαλόγους του κατηγορουμένου μέσα από το facebook, στοιχεία που δεν είναι όλα αξιοποιήσιμα στη δίκη και οι δικαστές έχουν επισημάνει το γεγονός στον μηνυτή, να περιοριστεί δηλαδή σε στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και όχι άλλα δεδομένα άσχετα με αυτή! 
Ανεξάρτητα πάντως με την εξέλιξη που θα έχει η δίκη, τραγική φιγούρα αποτελεί ο ίδιος ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας (σημειωτέον είναι πατέρας δύο παιδιών) μια και βιώνει μια απίστευτα ψυχοφθόρα κατάσταση, μέχρι την τελική ετυμηγορία των δικαστών. Δεν είναι μόνον ότι καταστράφηκε οικονομικά από την πρώτη δίκη που του έκανε ο κ. Αγγελάκος, με την οποία έκλεισε την επιχείρησή του, αυτή τη στιγμή διατρέχει τον άμεσο κίνδυνο να του επιβληθεί πολύχρονη φυλάκιση, κάτι που θα τον αποτελειώσει κυριολεκτικά! 
Ξανατονίζουμε πάντως ότι η γενική εικόνα που υπάρχει στην κοινή γνώμη του Χολαργού είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την εικόνα ενός επικίνδυνου ανθρώπου που δίνεται με την κατηγορία που του προσάπτεται! 

2 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΜΑΚΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΟΛΩΝ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή