Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ: "ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΔΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ"!

Ο Α. Μυλωνάκης έφυγε από το EXTRA και σήμερα εργάζεται στο ART του Γιώργου Καρατζαφέρη. Επί κυβέρνησης Παπαδήμου, όπως λέει ο αναγνώστης, ήταν διορισμένος στο γραφείο του τότε αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Γιώργου Γεωργίου! 
Λάβαμε επιστολή από αναγνώστη μας ο οποίος τα χώνει κανονικά στον δημοσιογράφο Αντώνη Μυλωνάκη, που ως γνωστόν έχει το βραδινό δελτίο ειδήσεων στο ART channel. 
"Θα μας τρελάνουν όλους εδώ πέρα. Δεν φτάνει που έχουν υπηρετήσει τα μνημόνια, έχουν το θράσος να βγαίνουν κι από πάνω ως αντιμνημονιακοί. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του δημοσιογράφου Αντώνη Μυλωνάκη. Φωνάζει, χτυπιέται και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ως αντιμνημονιακός, ενώ υπηρέτησε τα μνημόνια. Γιατί δεν τον ξεμπροστιάζετε εσείς, οι συνάδελφοί του; Επειδή είστε του σιναφιού του;


Ο Γ. Γεωργίου. Στο γραφείο του είχε
τοποθετηθεί ο Μυλωνάκης;
Να δούμε αν έχετε τα κότσια να το δημοσιεύσετε για να το μάθουν και άλλοι και όσοι κάνουν την πάπια: Ο Μυλωνάκης λοιπόν υπηρέτησε την κυβέρνηση Παπαδήμου, ως διευθυντής στο γραφείο του τότε αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Γιώργου Γεωργίου.  Ο άνθρωπος του ΛΑΟΣ, ο διπλωματικός σύμβουλος του κ. Γ. Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, είχε βάλει επικεφαλής στο γραφείο του τον δημοσιογράφο Μυλωνάκη. Και σήμερα, ο Μυλωνάκης προσποιείται τον αντιμνημονιακό. Πού τα πουλάει αυτά; Θα μας τρελάνουν όλους εδώ πέρα.
Γ.Δ.". 
Αν μη τι άλλο θα περιμέναμε απάντηση από τον συνάδελφο, διότι όσα του καταμαρτυρούν εδώ, έχουν βάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου