Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΤΑΝΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ


Τα εμβόλια που δίνονται σε εκατομμύρια νεαρές γυναίκες στην Κένυα έχει επιβεβαιωθεί από τα εργαστήρια ότι περιέχουν μια χημική ουσία στείρωσης που προκαλεί αποβολές, ανέφερε σε έκθεση της η καθολική ένωση γιατρών της Κένυας, μια οργάνωση υπέρ-εμβολίων.
Ενας τρομακτικός αριθμός 2,3 εκατομμυρίων νεαρών κοριτσιών και γυναικών βρίσκονται στην διαδικασία χορήγησης του εμβολίου που προωθείται από την λαμογιάρικη UNICEF και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

"Στείλαμε έξι δείγματα από όλη την Κένυα σε εργαστήρια στη Νότια Αφρική. Βρέθηκαν θετικά για το αντιγόνο HCG," δήλωσε ο Δρ Muhame Ngare του Ιατρικού Κέντρου στο Ναϊρόμπι. «Όλοι δηλητηριάστηκαν με HCG.»
Το HCG είναι μια χημική ουσία που αναπτύχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για λόγους στείρωσης. Όταν ενίεται στο σώμα μιας νεαρής γυναίκας, προκαλεί εξόντωση του έμβρυου από την αντίδραση αντισωμάτων του σώματος στο HCG, με αποτέλεσμα την έκτρωση. Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί για χρόνια, προκαλώντας αποβολές σε γυναίκες μέχρι και τρία χρόνια μετά τις ενέσεις.
Ο Dr. Ngare εξήγησε ότι "... αυτή η εκστρατεία του ΠΟΥ δεν είναι για την εξάλειψη του νεογνικού τετάνου, αλλά μια καλά συντονισμένη άσκηση μαζικής στείρωσης ελέγχου των πληθυσμών χρησιμοποιώντας ενα δοκιμασμένο εμβόλιο για ρύθμιση της γονιμότητας."
Η κυβέρνηση της Κένυας, βέβαια, επιμένει ότι το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές. Ο Δρ Tabu του Υπουργείου Υγείας της Κένυας είπε ακόμη και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι, επειδή ορισμένες νεαρές γυναίκες εξακολουθούν να έχουν μωρά, το εμβόλιο, δεν περιέχει οποιοδήποτε μέσο στείρωσης. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός διαψεύδει το γεγονός ότι το HCG, δεν λειτουργεί στο100%. Στειρώνει μόνο την πλειοψηφία αυτών που εγχέονται με αυτό, και όχι όλους.
Το πιο σημαντικό βέβαια είναι, ότι η Ενωση γιατρών της Καθολικής Εκκλησίας της Κένυας είναι μια οργάνωση υπέρ των εμβολίων. "Τι λόγο έχουν οι καθολικοί γιατροί να πούν ψέμματα;" ρώτησε ο Δρ Ngare. "
Η Καθολική Εκκλησία εδώ στην Κένυα παρέχει υγειονομική περίθαλψη και εμβολιασμούς για 100 χρόνια - δηλαδή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι η Κένυα έχει υπάρξει ως χώρα.»
Με άλλα λόγια, η ίδια η ομάδα εξέθεσε την ατζέντα για στείρωση μέσω των εμβολίων τετάνου η οποία είναι στην πραγματικότητα μια ομάδα υπέρ των εμβολίων.
Ωστόσο, ακόμη και τώρα έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν την τρομακτική αλήθεια: ότι τα εμβόλια είναι ο ιδανικός φορέας για τις κυβερνήσεις να εισάγουν ύπουλα συγκεκαλυμμένους χημικούς ή ιογενείς παράγοντες που ποτέ δεν αποκαλύπτονται στο κοινό.
atheatignosi.blogspot.gr, katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου