Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα και άπατο ραγιαδισμό!
Γράφει ο Αντίοχος
Ένα πάγιο αίτημα των κύκλων του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, θα κάνει πράξη ο αλήτης-προδότης-Σαμαράς (όπως εν χορώ τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993, σ’ ολόκληρη τη χώρα…). Την εισαγωγή της αλβανικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία για τα παιδιά των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα!
Έτσι, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του υπουργού Παιδείας Λοβέρδου στην Αλβανία και στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με την Αλβανίδα ομόλογό του, ανέφερε ότι η εισαγωγή των αλβανικών ως δεύτερη γλώσσα «είναι θέμα της μεικτής επιτροπής διαλόγου, η οποία και θα το συζητήσει». Από την πλευρά της, η Αλβανίδα υπουργός τόνισε ότι ...

«συνεργαζόμαστε και με τους εκπαιδευτικούς που αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους στην Ελλάδα, σε συντονισμό και με το ελληνικό υπουργείο Παιδείας, όχι μόνο για την εκπαίδευσή τους, αλλά και για τον εφοδιασμό τους από το αλβανικό ΥΠΕΞ με σχολικά βιβλία της αλβανικής γλώσσας…».
Και γιατί επέμεναν οι Αλβανοί για την εισαγωγή της αλβανικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία; Διότι, οι νέοι τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα «αποαλβανοποιούντο» (ας μου επιτραπεί ο όρος…) σιγά-σιγά, έχαναν την επαφή με την Αλβανία και η κύρια αιτία ήταν που δε μιλούσαν τη γλώσσα τους. Και σίγουρα, όπως πήγαινε το πράμα, αν όχι οι ίδιοι, της «δεύτερης γενιάς μεταναστών», τα παιδιά τους, η «τρίτη γενιά» θα χανόταν οριστικά για την Αλβανία! Τώρα, η καθιέρωση της αλβανικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία θα τους «αλβανοποιήσει» και πάλι και θα είναι το πρώτο καθοριστικό βήμα για τη δημιουργία αμιγώς αλβανικών σχολείων, όπου εκτός από τη γλώσσα θα διδάσκεται και η αλβανική εκδοχή της ιστορίας (που μιλάει για τη χαμένη «Τσαμουριά» και τη «Μεγάλη Αλβανία» που περιλαμβάνει στους κόλπους της τη μισή Ελλάδα…). Έτσι, το αλβανικό κράτος θα έχει υπό τον απόλυτο έλεγχό του τους εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς που θα ζουν στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με το ότι αυτοί θα πάρουν και ελληνικά διαβατήρια (με νόμο που προωθεί ο Σαμαράς –κρατώντας όμως και τα αλβανικά…), άρα θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, θα χορεύουν στο ταψί την Ελλάδα! Όπως κάνουν οι Τούρκοι της Βουλγαρίας, που με ποσοστό 13% έχουν δικό τους κόμμα και χειραγωγούν τις εκάστοτε βουλγαρικές κυβερνήσεις κατά τα συμφέροντα της Τουρκιάς!
Ιδού, λοιπόν, η αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα, μειονότητα με όλα τα δικαιώματα -κι όχι με την αβεβαιότητα των περιορισμένης χρονικής διάρκειας αδειών παραμονής- που θα κάνει άνω-κάτω την Ελλάδα και θα αγωνιστεί συντεταγμένα για τη «Μεγάλη Αλβανία»!   
(ΥΓ): Το θέμα είναι τεράστιο και θα επανέλθουμε… Εδώ συντελείται ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υποθηκεύεται το μέλλον της χώρας από έναν τυχάρπαστο Σαμαρά!

1 σχόλιο:

  1. ΑΜΕΣΗ απέλαση όλων των Αλβανών ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ τρομοκρατών απο την ελλαδα τώρα βράδυ να τους πιάσουν και να απελαθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή