Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑ!

Ο δράστης σκότωσε την επιχειρηματία που βλέπετε, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα - Η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ...  
Βαριά «καμπάνα» για το δολοφόνο της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου. Η δίκη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24-11-2014) και το δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον 33χρονο Αλβανό δολοφόνο Arti Janca,που σκότωσε τη Ναταλία στις 29 Νοεμβρίου 2013 μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Καστελόκαμπου της Πάτρας.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 33χρονο Αλβανό Arti Janca, ούτε αποδέχθηκε ότι την στιγμή της δολοφονίας τελούσε υπό το καθεστώς σχιζοφρένειας, όπως είχε υποστηρίξει ο δικηγόρος του. Η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν ομόφωνη ενώ ένας εκ των δικαστών τάχθηκε υπέρ του να αναγνωριστεί στο δολοφόνο το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.

Ο δράστης στην απολογία του υποστήριξε οτι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι η Ναταλία Βουτσινά άρχισε να τον χτυπά. Τότε όπως είπε εκείνος εκνευρίστηκε και την σκότωσε. Ωστόσο στις πιο πολλές ερωτήσεις απαντούσε "δεν θυμάμαι".

Η δίκη ολοκληρώθηκε στις 21.30 το βράδυ και μετά την καταδίκη του, οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Δικαστήριο έκρινε με ψήφους 7-0 την ενοχή του, ενώ ένας δικαστής (6-1) είχε προτείνει να του δοθεί το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου