Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε στον Πάπα Φραγκίσκο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης περπάτησε μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο στο γαλάζιο χαλί μέχρι και την αίθουσα υποδοχής επισήμων όπου ανέμεναν οι Μητροπολίτες Γέρων Περγάμου Ιωάννης και Αμερικής Δημήτριος.


Λίγο αργότερα ο Πάπας αναχώρησε για να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Μπλε Τζαμί και στη συνέχεια στο μουσείο της βασιλικής της Αγίας Σοφίας όπου θαύμασε τις βυζαντινές ψηφιδωτές εικόνες και την αρχιτεκτονική της Μεγάλης Εκκλησίας.
Στο μεταξύ στο Φανάρι είναι όλα έτοιμα για την υποδοχή του Πάπα Φραγκίσκου όπου μετά τη Δοξολογία θα ακολουθήσει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Αίθουσα του Θρόνου.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ και μέρες υπάρχει έντονη η φημολογία ότι κατά την επίσκεψη του Πάπα στο Φανάρι, οι 2 μασόνοι προκαθήμενοι θα κηρύξουν την "επανένωση" των 2 Εκκλησιών...

    Και ενώ διαρρέουν αυτές οι πληροφορίες, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι θα λείπει στη Γερμανία μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου! Τυχαίο; Δε νομίζω...

    Με τον Ιερώνυμο στη Γερμανία, αν ο μασόνος Πατριάρχης προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, που αποσκοπεί στην ουσία στην περαιτέρω διάσπαση και διαίρεση της Ορθοδοξίας, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος όχι μόνο δεν θα μπορεί να αντιδράσει, αλλά ούτε καν να συνεδριάσει!

    Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν "μουγγό" Αρχιεπίσκοπο, που συναντιέται με μασόνους και δέχεται δωρεές από αυτούς;
    http://apotixisi.blogspot.com/2013/05/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή