Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΖΟΚΕΡ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ...

Με αφορμή το σχόλιο ενός ανώνυμου (τι άλλο;) αναγνώστη, που ειρωνευόμενος λέει ότι περίμενε σήμερα να ψηφίσει επειδή έτσι είχαμε προβλέψει από την εφημερίδα μας, απαντάμε τα εξής: 
Τα δημοσιεύματά μας ήταν δύο: Ένα στις 9 Οκτωβρίου και το άλλο στις 14 του ίδιου μήνα. Δείτε τα:
Αποκάλυψη! Αυτή είναι η ημερομηνία των εκλογών. 
Όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα, πρόκειται περί πηγής που μας έδωσε την πληροφορία. Επίσης, προκύπτει ότι σε κάποια φάση είχε φανεί ότι θα πηγαίναμε σε εκλογές μέσα στον Νοέμβριο, όταν οι αγορές άρχισαν να σφίγγουν τη θηλιά γύρω από τον λαιμό του...

Σαμαρά. Το Χρηματιστήριο είχε πάει στον πάτο και τα spreads δανεισμού στα ύψη. Η κυβέρνηση παρέπαιε. Το ότι δεν είχαμε εκλογές μέσα στον Νοέμβριο δείχνει μεν ότι η πηγή μας δεν επιβεβαιώθηκε αλλά και ότι το πολιτικό κλίμα είναι τόσο ρευστό ώστε αλλάζει από στιγμή σε στιγμή. Δείτε τον Σαμαρά σήμερα, πώς πάλι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η κυβέρνηση παρακαλάει την τρόικα να έρθει στην Αθήνα για να τα βρουν και της δώσει...ανάσα ζωής! 

Και τι έγινε ρε φιλαράκο που αποτύχαμε στην πρόβλεψη; Το ρεζουμέ ποιο είναι δηλαδή; Η...αναξιοπιστία;Εκεί θες να καταλήξεις; Μα, αυτού του είδους οι προβλέψεις είναι ...ζαριά που μοιάζει με τζόκερ! Ε, λοιπόν χάσαμε στο τζόκερ. Κοίτα εσύ τώρα μην χάσουμε και τ' αυγά και τα καλάθια με τον Σαμαρά στην κυβέρνηση. Όσο περισσότερο παραμένει στην εξουσία, τόσο το χειρότερο για τον τόπο. Αυτό να βλέπεις και άσε μας εμάς. 
Εντάξει, χάσαμε στην πρόγνωσή μας! 

1 σχόλιο:

  1. Ο φιλαράκος είναι από αυτούς που κερδίζουν όσο παραμένει η κυβέρνηση αυτή επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή