Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ"!

"Τον έχω τσεκάρει δυο φορές" λέει ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας για τον "προφήτη των σεισμών" και παραδέχεται ότι o Μύρωνας Μυριαλλής, πέφτει μέσα στις προβλέψεις του! 
Οι δηλώσεις αυτές του κ. Χουλιάρα έγιναν μετά τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας το 1999, ενώ τις άκουσε όλο το Πανελλήνιο, μια και έγιναν στην εκπομπή "Ζούγκλα" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου! 
Στις 30 Σεπτεμβρίου 1999 τα αποσπάσματα από την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου είναι αποκαλυπτικά! Πιο κάτω δείτε τα τρία links με τα ντοκουμέντα από την "Ζούγκλα" για τον "προφήτη των σεισμών"!  

Το ερώτημα είναι τι έγινε από τότε; Όταν ο Γεράσιμος Χουλιάρας...


πριν από 15 χρόνια αναγνώρισε δημοσίως τις φυσικές ικανότητες του Μυριαλλή, γιατί επί τόσο διάστημα δεν αξιοποιήθηκε από την Πολιτεία; Ποια είναι αυτά τα "συμφέροντα" που έθαψαν την περίπτωση του "προφήτη των σεισμών";  Γιατί και ο ίδιος ο κ. Χουλιάρας δεν αναφέρθηκε στο "φυσικό φαινόμενο" Μύρωνας Μυριαλλής. Σήμερα, που ο Μυριαλλής στη δική μας εφημερίδα αλλά και σε άλλες περιφερειακές έχει αποδειχτεί ότι πέφτει μέσα με νέες προβλέψεις του, γιατί επιτέλους κάνουν την πάπια οι επαγγελματίες σεισμολόγοι; 
Στην Ελλάδα δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Αν ο Μυριαλλής ήταν στην Αμερική ή στην Βρετανία δεν υπήρχε περίπτωση να μην αξιοποιηθεί, εδώ όμως στην ψωροκώσταινα συχνά επεμβαίνουν από ψηλά και "θάβονται" περιπτώσεις σαν του Μύρωνα. 
Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο: 




1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΡΩΝΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΗ ΤΙΣ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΣΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ? ΑΝ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΗ Ο ΜΥΡΩΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΗ ΤΙΣ "ΠΡΩΓΝΩΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΣΠ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή