Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ!

ss1
Στα ίχνη του  Αλβανού που «γάζωσε» με Καλάσνικοφ του τα ξημερώματα νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, φέρεται να βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης είναι Αλβανός υπήκοος και έχει απασχολήσει την Αστυνομία ως εμπλεκόμενος σε άλλα τρία περιστατικά στο παρελθόν, σε ένα εκ των οποίων σε καφενείο στο Μεταξουργείο είχε χάσει τη ζωή του ένα άτομο.
Αστυνομικοί έχουν λάβει τις πρώτες καταθέσεις από υπαλλήλους και θαμώνες του καταστήματος και φέρεται να έχουν φθάσει στον εντοπισμό του δράστη από φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου από πελάτες του καταστήματος την ώρα που διασκέδαζαν.
Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ένοπλος να διαμένει σε κοντινή απόσταση από το νυχτερινό κατάστημα καθώς το διάστημα από την στιγμή που αποχώρησε μέχρι να επιστρέψει με το πυροβόλο όπλο ήταν πολύ μικρό.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα άτομα που τραυματίστηκαν τα ξημερώματα, από πυροβολισμούς αγνώστου σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο.
Συγκεκριμένα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στο Αττικό Νοσοκομείο , ανάμεσά τους και νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο.
Επίσης, δύο άτομα χειρουργήθηκαν στο θώρακα στο νοσοκομείο « Ερυθρός». Άλλα δύο άτομα, που τραυματίστηκαν από θραύσματα, νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και στο Θριάσιο. Τέλος με διαμπερές τραύμα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ νεαρή γυναίκα. Συνολικά τραυματίστηκαν 15 άτομα αλλά οι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων «Αττικόν» και «Ευαγγελισμός» και ενημερώθηκε για την πορεία της κατάστασης των τραυματιών.
veteranos.gr

4 σχόλια:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΟΥΝΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΗΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ,30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 275 ΜΟΙΡΕΣ , ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΝΙΚΟΦ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ .
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΡΑΒΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ Ή ΚΑΛΥΚΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25 ΜΕΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ, ΑΝ ΑΔΕΙΑΖΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ .
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ (ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ) ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή