Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ!

50005

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός μακελάρης Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έσπειρε τον τρόμο σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά πυροβολώντας μέσα σε μπαρ και τραυματίζοντας 15 άτομα.
Επειτα από αστραπιαία επιχείρηση των ΕΚΑΜ, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Γουδί, επί της οδού Αγίας Λαύρας 36, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά.
ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΕΚΑΜ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

ekam1
ekam2
ekam3
ekam4
1011
ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ  ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τέσσερις μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός με το Καλάσνικοφ. Ο Αλβανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο Γουδί.
Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και λίγο μετά τη μία με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι υπήρξε αξιόπιστη πληροφορία στην Ασφάλεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως όντος ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα πιάνοντας κυριολεκτικά στο ύπνο τον Αλβανό. Με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό.
Ήδη ο Αρμπερ Μπάκο που κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση με τους 15 τραυματίες στο Μικρολίμανο, αλλά και για ακόμη 3 επιθέσεις.
Στη μια από αυτές στο Μεταξουργείο έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει σε μπαρ στην οδό Μιχαλακοπούλου και λίγο μετά σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥ
25 26 27
 111
112
 ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πειραιά που φέρεται ότι διέμενε μέχρι πρότινος ο Αλβανός μακελάρης πραγματοποιείται από σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα.
Στο ξενοδοχείο Γαλήνη στο Μικρολίμανο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και από τις πρώτες πρωινές ώρες κάνουν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του αλλοδαπού πιστολέρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είδε την φωτογραφία του δράστη που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αμέσως χθες το βράδυ ειδοποίησε τις Αρχές.
Σε επικοινωνία, που είχε με τους δημοσιογράφους, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δήλωσε σοκαρισμένη και ότι έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας 15 σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ήταν ένοικός της. Τουλάχιστον αυτό θεωρεί, με μια φωτογραφία που ουδείς γνωρίζει ποια μπορεί να είναι αφού επίσημα η ΕΛΑΣ δεν την έχει δώσει στη δημοσιότητα. Αυτή που έδειξε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ή κάτι περίεργα σκίτσα που κυκλοφόρησαν;
Ανδρες της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΜ συνεχίζουν τις έρευνες και έχουν αποκλείσει κάθε χώρο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το νυχτερινό κέντρο που θέρισε τον τρόμο ο Αλβανός μακελάρης. Αυτό το στοιχείο φαίνεται πως λύνει και το μυστήριο του τι συνέβη τα 15 λεπτά που ο Αλβανός έφυγε από το κέντρο και επέστρεψε με το Καλάζνικοφ στα χέρια για να γαζώσει το μπαρ στο Μικρολίμανο αλλά και το πώς απομακρύνθηκε από το σημείο.
Με απλά λόγια, ο μακελάρης φαίνεται να μην πήγε σε αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην περιοχή αλλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου διέμενε και το οποίο βρίσκεται μόλις 15 μέτρα από το μπαρ. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις και σενάρια που αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείτο για τους πυροβολισμούς με πολεμικό τυφέκιο, σε κατάστημα στον Πειραιά τα ξημερώματα της 22-11-2014, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έντεκα ατόμων.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ο αναζητούμενος εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, όπου κρυβόταν, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας 23χρονος ομοεθνής του, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση των πυροβολισμών – τραυματισμών στον Πειραιά έχει σχηματιστεί σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.
Με σχετική Εισαγγελική Διάταξη δ ίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του παραπάνω 31χρονου αλλοδαπού.
Πρόκειται για τον (επ) BAKO (ον) ARBER ή ALBERT του HUITIM ή KOUTIM ή HUTIM ή KUYTIM και της AISHE ή AYSHE ή AYSTE , που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.
50005
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου