Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει την αποχριστιανοποίηση των Ελλήνων και τη διάλυση της οικογένειας. Θέλει το κλείσιμο των μικρών καταστημάτων και την απόλυτη κυριαρχία των πολυεθνικών. Αυτά όλα τα επιτυγχάνει το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή. Η ελληνορθόδοξη παράδοση αιώνων έχει καθορίσει ως Κυρίαρχη, την Κυριακή αργία, για ...


θρησκευτικούς & οικογενειακούς λόγους. Ο Έλληνας τηρεί απαρέγκλιτα την παράδοση αυτή και την Κυριακή είτε πάει στην Εκκλησία είτε όχι, θα βρεθεί με την οικογένειά του γύρω από το σπιτικό τραπέζι ή σε ένα ταβερνάκι! Οι παγκοσμιοποιητές με τους εδώ εντολοδόχους τους, που το παίζουν και οικογενειάρχες-χριστιανοί, καταργούν την αργία της Κυριακής για να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια, την πίστη μας, τα ήθη, τις παραδόσεις μας. Θέλουν να βάλουν λουκέτο στα μικρά μαγαζιά. 
Όποιοι λοιπόν ανοίξουν αύριο Κυριακή τα καταστήματά τους είναι εξαρτήματα των παγκοσμιοποιητών είναι προσκυνημένοι στις εντολές τους! Εμείς τους καταδικάζουμε! 

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ.
    ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Kατάρα της Κυριακής, δουλεύει, και αυτοί δεν το ξέρουν! Πάνε για κέρδη, αλλά θα τους βγούν ζημιές... "το κέρδος της Κυριακής είναι καταραμένο" έλεγε ο Άγιος Κοσμάς..

    Απόδειξη: Τα Lidl και ο Βασιλόπουλος που ήταν οι πρώτοι που άνοιξαν τις Κυριακές με το νόμο του γελοίου Χατζιδάκη, έχουν δεί να συρρικνώνται η πελατεία τους σημαντικά. Αντιθέτως, ο Σκλαβενίτης που αρνήθηκε συνειδητά να ανοίξει Κυριακές, έχει σχεδόν διπλασιάσει την πελατεία του!

    Δεν καταλαβαίνουν οι αντίχριστοι ότι τους γυρίζει μπούμερανγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή