Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ "ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ" ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΠΕΪΝ! Ο...ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ GAY PRIDES!

γράφει ο ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Το διαβάσαμε κι αυτό της φωτογραφίας. Αλλά, ευτυχώς, δεν αποβλακωθήκαμε ακόμη ολωσδιόλου.
κχ
Από Βικιπαιδεία : Ο Τόμας Πέιν (9 Φεβρουαρίου 1737 - 8 Ιουνίου 1809) ήταν Άγγλος συγγραφέας και πολιτικός φυλλαδιογράφος, του οποίου τα κείμενα Κοινός Νους και Κρίση επηρέασαν σημαντικά την Αμερικανική Επανάσταση. Άλλα έργα του συνέβαλλαν στη φήμη του ως ενός από τους μεγαλύτερους πολιτικούς προπαγανδιστές στην Ιστορία, ήταν τα συγγράμματά του Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Rights of Man), στο οποίο υπερασπίζεται τη Γαλλική Επανάσταση και τις δημοκρατικές αρχές και Ο Aιώνας της Λογικής (Age of Reason), όπου αναλύει τη θέση της θρησκείας στην κοινωνία.

Με κάτι τέτοιους ο αγγλικανισμός κυριάρχησε και αποβλάκωσε τους...



Αμερικανούς. Δυστυχώς, όχι μόνο αυτούς. Που έβγαλαν από την κεφαλή τους το βασιλικό διάδημα-αρχή της Εκκλησίας, μη ξεχνάμε, είναι ο εκάστοτε εστεμμένος. Συνέπεια και σημερινή συνέχεια η κυριαρχία του σιωνισμού με τα ανθρώπινα δικαιώματα της ευθανασίας, της δια νόμου εκτέλεσης στο χειρουργικό τραπέζι (δωρεές οργάνων), των αντιρατσιστικών νόμων, τα gay prides, τους γάμους και τις υιοθεσίες ατόμων του ιδίου φίλου, τις καταργήσεις εθνών και κρατών και τα άπειρα υπέρ ελευθερίας εγκλήματα και φυσικά τα δάνεια. Είναι όμως και οι καταλήψεις πάσης θέσεως προς διαμόρφωση του σχεδίου της παγκόσμιας αποβλάκωσης. Πάντως, οι Έλληνες ακόμη αντέχουμε, δεν ξέρω τι γίνεται με τους νεοέλληνες.

Να τους χαιρόμαστε αυτούς τους τύπους, αυτά τα «αστρπελέκια» σαν τον κ. Τόμας Πέιν. Κάποτε νοσήλευσα έναν κηπουρό. Είχε πάθει τέτανο, αφού κλάδεψε μια τριανταφυλλιά. Λίγο έλλειψε να πεθάνει. Σας λέει τίποτα αυτή η ιατρική ιστορία κύριε Καλόπουλε και ομοϊδεάτες ;

Σημ. Η φωτογραφία από την ιστοσελίδα "facebook  Μ. Καλόπουλος"

http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/11/blog-post_75.html

3 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω να υπάρχουν νεοέλληνες ή αρχαίοι Έλληνες, αλλά Έλληνες και ανθέλληνες. Ο ελληνισμός τον οποίον δημιούργησαν οι πρόγονοι σας δεν λεγόταν τότε "ελληνισμός", απλώς υπήρχε η ελληνική γλώσσα (από τη γραμμική Β και βάλε, δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα όλα τα ίχνη), όχημα μίας σκέψεως που σήμερα ελάχιστοι άνθρωποι κατέχουν ακόμα. Αν θέλω να διευκρινίσω "άνθρωποι" είναι επειδή δεν είμαι Ελληνίδα, αλλά κατέχω αυτή τη σκέψη. Δεν είμαι ούτε φιλελληνίδα (δεν υπάρχει αυτή η έννοια, οι φιλέλληνες ήταν ξένοι που υποστήριξαν τους Έλληνες επί της ελληνικής επανάστασης του 1822, είναι συγχρονικός και ιστορικός όρος που αφορά αυτή την εποχή, αποκλειστικά). Υποστηρίζω τον ελληνισμό, είμαι φίλη του ελληνισμού. Αυτό είναι ο φιλ-ελληνισμός. Σήμερα κυριαρχεί ο ελληνικός ανθελληνισμός, αυτό το κείμενο παραπάνω μας το αποδείχνει: οι Έλληνες οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων είναι ανθέλληνες, όχι Έλληνες. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωση του ελληνισμού. Δείτε επίσης το κείμενο του διακεκριμένου καθηγητή φιλοσοφίας Κωνσταντίνου Ρωμανού :
    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=25949&mode=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ θερμά την κα. Simone Le Baron για το σχόλιο και την παραπομπή στο άρθρο του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου κ. Κων/νου Π. Ρωμανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υστερόγραφο

    Σχολιαστής έγραψε κάτι σχετικό με την ιστορία του άρρωστου με τον τέτανο, που απηύθυνα στον κ. Καλόπουλο : "Οτι εκανες καλα το λειτουργημα σου μου λεει εμενα! Θα επρεπε να λεει κατι αλλο ;"

    Οι σχολιαστές τύπου Like δεν φημίζονται για την ευστροφία τους, ας τους βοηθήσω λοιπόν.

    Ο ασθενής έκοβε τραιντάφυλλα και κόντεψε να πεθάνει, ο κ. Μ. Καλόπουλος με τα γραπτά του, κόβει τα κλαδιά με τα τριαντάφυλλα και πάντως, ο γιατρός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή