Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

KIM KARDASHIAN: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ!

Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι

Γιατί το θέμα Kardashian προκαλεί τέτοιο πανικό όχι μόνο στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα . Με αφορμή, τις τελευταίες της προκλητικές φωτογραφίες που προκάλεσαν φρενίτιδα, όχι μόνο στους θαυμαστές  αλλά στο σύνολο της κοινής γνώμης, θέλαμε να θυμηθούμε τον λόγο για τον οποίο κάνει καριέρα η Kim.
Η Kardashian είναι η γυναίκα, που κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων και να δημιουργήσει ένα από τα πιο εμπορικά brand names όλων των εποχών, κυριολεκτικά, από το τίποτα.
Η λαμπρή της καριέρα ως celebrity ξεκίνησε από ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, που κυκλοφόρησε "τυχαία" στο διαδίκτυο το 2007. Από τότε το καλλιτεχνικό στερέωμα του Hollywood δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ύπαρξή του χωρίς τα πιο προκλητικά οπίσθια του κόσμου.
Η Kim, που άρχισε να ονειρεύεται την χλιδάτη ζωή των χολιγουντιανών σταρ όταν βρισκόταν στο πλευρό της Πάρις Χίλτον σαν προσωπική της ενδυματολόγος, μιας και τα καθήκοντά της ήταν να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της της κακομαθημένης Πάρις, με τα τελευταία κομμάτια που κυκλοφορούσαν στον χώρο της μόδας.
Φαίνεται, λοιπόν, πως η Kardashian μαγεύτηκε τόσο πολύ που έβαλε σκοπό της ζωής της να μπει για τα καλά στην πολυπόθητη βιομηχανία του Hollywood , το σχέδιο ήταν να πουλήσει όσο καλύτερα μπορούσε τον εαυτό της.
Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το σπουδαίο επιχειρηματικό της δαιμόνιο, καθώς ξεκίνησε από το ριάλιτι The Kardashians, και προχώρησε στον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα του NBA, Kris Humphries, που κράτησε μόλις 72 μέρες, αρκετές όμως, ώστε η Kim να εξασφαλίσει πολύ περισσότερα από τα αναμενόμενα "15 λεπτά δημοσιότητας". Αργότερα, ήρθε ο πολυτελέστατος γάμος της με τον γνωστό ράπερ Kanye West, για να εκτοξεύσει τη φήμη και τις αποδοχές της.
Η ίδια να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει στα ύψη τη φήμη της και να κρατήσει στραμμένα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Απόδειξη, αποτελεί η πρόσφατη κυκλοφορία από τη ίδια αποκαλυπτικών φωτογραφιών που είχαν τραβηχτεί για τις ανάγκες του περιοδικού NSFW, οι οποίες προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θετικά και αρνητικά. Παρόλα αυτά η Κιμ είχε καταφέρει αυτό που ήθελε, όλος, σχεδόν, ο πλανήτης ασχολούνταν μαζί της και πολύ περισσότερο με τα οπίσθιά της.
Η Kardashian υπολογίζεται ότι έχει 25.3 εκατομμύρια θαυμαστές στο Twitter και 21.3 στο Instagram, οι οποίοι μεταφράζονται σε  45 εκατομμύρια δολάρια, στον λογαριασμό της. Ακόμη, τα κέρδη της αυξάνονται από την απίστευτα επιτυχημένη εφαρμογή της για smatphone Kim Kardashian: Hollywood, app, που μπορεί μεν να διατίθεται δωρεάν, απαιτεί δε χρήματα για την εξέλιξη των χαρακτήρων από τους χρήστες. Η εφαρμογή έχει προσθέσει στην λογαριασμό της celebrity 43.3 εκατομμύρια δολάρια, υπολογίζεται πως η kim κερδίζει καθημερινά 700.000 δολάρια, κυριολεκτικά από το τίποτα.
Κάθε της κίνηση, ως κυρία West πλέον, αποτελεί γεγονός για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά όχι μόνο της Αμερικής αλλά όλου του κόσμου. Για αυτό ακολουθούν με μανία κάθε της βήμα, καθώς αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά πρόσωπα του πλανήτη.
Η Kardashian και το επιχειρηματικό της δαιμόνιο κατάφεραν να εδραιώσουν για τα καλά το brand name της στην παγκόσμια οικονομία με μόνα όπλα την εικόνα και τα οπίσθιά της. Γιατί πίσω από αυτά, δεν υπάρχει τίποτα αλλο.
Πηγή: Quartz, news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου