Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

SOS ΑΠΟ ΕΡΗΜΙΤΗ:"ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ 666 ΚΑΙ Η ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ"!

Ορθόδοξε Ελληνικέ λαέ, μάθε κάτι το απίστευτο κι ό­μως Αληθινό! Ο στόχος του θηρίου 666 της Ιεράς Αποκαλύψεως, είναι η νέα εποχή του Υδροχόου. Εί­ναι, δηλαδή, η νέα Παγκόσμια τάξη, που επιδιώκουν οι κατα­χθόνιες δυνάμεις να την τελειοποιήσουν με το πρόγραμμα της «μπλε ακτίνας» της NASA, για να κάνουν τη δημόσια εμ­φάνιση τού θηρίου 666.
Οι καταχθόνιες δυνάμεις έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μία νέα Παγκόσμια αντίχριστη θρησκεία, μία Παγκόσμια α­ντίχριστη κυβέρνηση, μία Παγκόσμια ταυτότητα, ένα Παγκό­σμιο ηλεκτρονικό χρήμα κλπ. Προς το σκοπό αυτό χρησιμο­ποιούν τη νέα τεχνολογία στο διάστημα και δημιουργούν στρατόπεδα συγκεντρώσεως, για όσους δεν δέχονται τα κα­ταχθόνια σχέδια τους! Προγραμματίζουν νέους αντίχρι­στους νόμους, με τους οποίους ο Παντοδύναμος, Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός του I. Χριστού και όλα τα Χριστιανικά σύμβολα θα γίνουν παράνομα! Τα Χριστούγεννα και το Άγιο Πάσχα θα αντικατασταθούν από νέες Παγκόσμιες αντίχρι­στες εορτές. Επίσης, προγραμματίζουν την κατάργηση ό­λων των νομισμάτων και την αντικατάσταση αυτών από Πα­γκόσμιο ηλεκτρονικό χρήμα. Οι ηγέτες της νέας αντίχριστης εποχής, για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους και να δε­χθούν τη νέα Παγκόσμια τάξη,...

εκδίδουν διάφορα παγιδευτικά βιβλία. Ένα από τα βιβλία αυτά, ονομάζεται «Σαμπάλα η Περίλαμπρη», ενώ στην πραγματικότητα η Σαμπάλα είναι κατασκότεινη! Ο αντίχριστος, που είναι ηγέτης των ηγετών της νέας εποχής, αποκαλείται «Μετραίγια». Οι νεοεποχίται θεωρούν το Ουράνιο τόξο ως τη γέφυρα που οδηγεί την ανθρωπότητα στην αντίχριστη νέα Παγκόσμια τάξη! Όσους δεν δεχθούν την εωσφορική μύηση της αντί­χριστης αυτής νέας εποχής, θα τους φυλακίσουν εις υπό­γεια στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Εκεί θα τους κάνουν την λεγομένη ταξινόμηση του Ουρανίου τόξου, κατά την οποία: Τα παιδιά θα τα χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες θυσίες, κατά τις τελετές της μαύρης μαγείας, όπου θα γίνονται σε­ξουαλικά όργια! Τους ασθενείς θα τους χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωα, για νέες επιστημονικές τεχνολογίες. Τους υγιείς θα τους χρησιμοποιήσουν για την αφαίρεση των ζωικών οργάνων τους, προς μεταμόσχευση! Άλλους θα τους βασανίσουν άγρια, με σκοπό να κάνουν δήλωση μετα­νοίας ενώπιον της Παγκοσμίου τηλεοράσεως και να δοξά­σουν την νέα σατανική τάξη! Και όσους δεν πράξουν τούτο, θα τους εκτελούν βάναυσα! Όλοι αυτοί θα είναι οι έσχατοι και λαμπρότεροι μάρτυρες της Βασιλείας των Ουρανών! Οι νεοεποχίται, για να εξαπατήσουν τον κόσμο και να επιβάλ­λουν τη νέα Παγκόσμια θρησκεία του αντίχριστου 666, θα χρησιμοποιήσουν το σατανικό πρόγραμμα της «μπλε ακτί­νας» της NASA, το οποίο έχει εν ολίγοις τα εξής 4 στάδια: 1) Θα κάνουν τεχνητούς σεισμούς σε συγκεκριμένες θέσεις. Κατόπιν θα κάνουν ψευδείς νέες αρχαιολογικές ανακαλύ­ψεις, για να κλονίσουν τα δόγματα της μόνης Αληθινής Χρι­στιανικής Πίστεως και να καταστρέψουν όλες τις Χριστιανι­κές πεποιθήσεις των ανθρώπων! 2) Το δεύτερο στάδιο θα εμφανισθεί σε περίοδο κάποιας πρωτάκουστης πολεμικής και οικονομικής καταστροφής, ένεκα της οποίας θα υπάρχει γενικός σάλος και μεγίστη πολιτική αναρχία. Τότε θα εμφα­νίσουν ένα γιγαντιαίο σόου στο διάστημα, με τρισδιάστατα οπτικά ολογράμματα και ήχους. Θα χρησιμοποιήσουν τον ουρανό ως οθόνη και θα προβάλλουν από δορυφόρους φα­νταστικές εικόνες στο στρώμα Νατρίου της ατμόσφαιρας. Θα συντονίσουν τους υπολογιστές με τους δορυφόρους, οι οποίοι θα εκπέμπουν σήματα λέιζερ. Έτσι θα εμφανίσουν ως Μεσσία - Χριστό τον αντίχριστο - Μετραίγια. Αυτός, με κινούμενες εικόνες υπολογιστών, που θα φαίνεται ότι τάχα προέρχονται από το διάστημα, θα παγιδεύσει τους ανυποψί­αστους ανθρώπους!
Διότι, έκπληκτοι οι οπαδοί των διαφόρων θρησκειών θα βλέ­πουν ο καθένας ότι τάχα έρχεται ο δικός τους μεσσίας, υπο­σχόμενος μία νέα πανθρησκεία και μία νέα Παγκόσμια τάχα χρυσή εποχή! Ως επίσημο ύμνο της εποχής αυτής του αντί­χριστου θα έχουν την «Ωδή στη χαρά» του Μπετόβεν. Στην πραγματικότητα όμως αυτή θα είναι «ωδή στη θλίψη»! 3) Κα­τά το τρίτο στάδιο σε κανένα δεν θα επιτρέπουν να έχει δι­κή του προσωπικότητα! Προς τούτο θα κάνουν πλύση εγκε­φάλου, με την τεχνολογία απολύτου ελέγχου του μυαλού. Η Τεχνολογία αυτή λέγεται, Τηλεπαθητική ηλεκτρονική αμφί­δρομη επικοινωνία. Κατ' αυτήν θα αποστέλλουν διάφορα μι­κροκύματα μέσα στο μυαλό του κάθε ανθρώπου και θα τον πείθουν ότι ο δικός του θεός ομιλεί μέσα στα βάθη της ψυ­χής του! Αυτός όμως θα είναι το θηρίο 666, το οποίον θα εμ­φανισθεί όταν η λεγομένη από τους νεοεποχίτας «νύχτα των χιλίων αστεριών λάμψει στο διάστημα»! Αυτή όμως η νύχτα θα είναι στην πραγματικότητα η νύχτα, κατά την οποία, «Ο πέμπτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον θρόνον του θηρίου και εγένετο η βασιλεία αυτού εσκοτωμένη.(= κα­τασκότεινη)» (Αποκ. ΙΔ' 11). Διά τούτο «ο καπνός του βασα­νισμού των προσκυνούντων το θηρίον εις αιώνας αιώνων α­ναβαίνει και ουκ έχουσιν ανάπαυσιν ημέρας και νυκτός! (Α­ποκ. ΙΔ' 11)». 4) Κατά το τέταρτο στάδιο θα τρομοκρατή­σουν τον κόσμο, λέγοντας ότι τάχα εξωγήινοι πρόκειται, να εισβάλουν στη γη! Έτσι θα εξουδετερώσουν κάθε αντίστα­ση στην επιβολή της νέας αντίχριστης τάξεως των πραγμά­των! Εμφυτευμένα μικροτσίπ με τον κωδικό αριθμό 666 θα προσπαθήσουν να βάλουν παντού, για να είναι τα πάντα α­νιχνεύσιμα από τον δορυφόρο και να είναι τα πάντα υπό πλήρη έλεγχο της Παγκόσμιας δικτατορίας του θηρίου 666 της Ιεράς Αποκαλύψεως του Ευαγγελιστού της Αγάπης Ιω­άννου.
Διά ταύτα, νυν υπέρ πάντων ο αγών. Στα όπλα της στρα­τευόμενης Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, που δεν είναι υλι­κά, αλλά είναι πνευματικά και παντοδύναμα ενώπιον του μο­ναδικού εν Αγία Τριάδι Θεού, για το γκρέμισμα όλων των οχυρωμάτων του κοσμοπλάνου αντίχριστου 666 και των κα­ταχθόνιων οργάνων αυτού, που λατρεύουν τον αντίχριστον τούτον ως Θεόν (Β' Κορινθ. I 4).
Αναστήτω ο Θεός και διεσκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν. Αλληλούια! Ο Θεός μεθ' ημών και ουδείς καθ' ημών. Αμήν γένοιτο.
Ο έσχατος στρατιώτης του Παντοκράτορος I. Χριστού, 
Ο μη έχων ώδε μένουσαν πόλιν, αλλά, ελέω Θεού,
την μέλλουσαν επιζητών Σπυρίδων Νάκος
Ορθόδοξος Ερημίτης


δημοσιεύτηκε στους "Νέους Ανθρώπους-Ελεύθερη Ώρα"

8 σχόλια:

  1. "3) Κα­τά το τρίτο στάδιο σε κανένα δεν θα επιτρέπουν να έχει δι­κή του προσωπικότητα! Προς τούτο θα κάνουν πλύση εγκε­φάλου, με την τεχνολογία απολύτου ελέγχου του μυαλού. Η Τεχνολογία αυτή λέγεται, Τηλεπαθητική ηλεκτρονική αμφί­δρομη επικοινωνία. Κατ' αυτήν θα αποστέλλουν διάφορα μι­κροκύματα μέσα στο μυαλό του κάθε ανθρώπου και θα τον πείθουν ότι ο δικός του θεός ομιλεί μέσα στα βάθη της ψυ­χής του! "

    kx
    Μου φαίνεται, κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν στέκει με όλα αυτά. Διότι, αφού θα έχουν τόσο εξελιγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων αμφίδρομης τηλεπαθητικής επικοινωνίας - θα την ονομάσουν διεπικοινωνία -, τότε, ούτε βασανιστήρια, ούτε τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Θα μας "βομβαρδίσουν" όλους με αυτά τα αμφίδρομα μικροκύματα, οπότε, όλοι θα ακούμε τη φωνή του δικού μας θεού, δηλαδή του δικού τους, να μας λέει ότι "ελήλυθεν η δευτέρα μαϊμού παρουσία".

    Καλό είναι να ετοιμαζόμαστε, όχι όμως παραλογιζόμενοι. Το γαρ πολύ του έρωτος ορθοδοξίας γεννά παραφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κυπριανέ, ο παραλογισμός έχει γίνει πράξη στην εποχή μας, δεν είναι
    λόγια.
    Βλέπε π.χ. τι εστί γάμος σήμερα, ανά τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ πλήρως. Δείτε, προς τούτο, κάτι ακόμη :

    http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/11/blog-post_74.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό άνθρωπος αυτός ανεξαρτήτως το τι έχει ακουστεί για αυτόν, αυτό που γνωρίζω σίγουρα ότι τον έβλεπα που έβγαινε στην τηλεόραση πριν απο 20 χρόνια και περισσότερο, και μιλούσε για το barcode και τον αντίχριστο και διάφορα πράγματα γύρω απο αυτά, πράγματα που για την τότε εποχή φάνταζαν παραμύθια η φαντασίες.
    Με τα σημερινά δεδομένα, δικαιώνεται 100% στα λεγόμενα του.
    Όπως και να'χει εμένα σαν έφηβο εκείνη την εποχή η παρακολούθηση των εκπομπών, του μόνο καλό μπορώ να πω ότι μου έκανε.
    Σε σύγκριση με την σημερινή προβολή ιδεών και προτάσεων απο την τηλεόραση απλά οι εκπομπές του ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον Ανώνυμος24 Νοεμβρίου 2014 - 10:57 π.μ.

    κχ
    Είναι σωστά αυτά που γράφεις. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που, ακολούθως, συμπληρώνουμε. Για να μην τους δίνουμε αφορμές να μας περιγελούν ή να μας κάνουν να πέρνουμε τα βουνά. Διότι είναι ασυμβίβαστο να περιγράφει ο αρθρογράφος τόσα δεινά βασάνων και βασανισμών, στιγμή κατά την οποία, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχουν την ικανότητα μέσω "τηλεπαθητικής αμφίδρομης επικοινωνίας" να μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό και μόνο ακυρώνει την καλή του προσπάθεια, δίνοντας αφορμή στους σιωνιστές να μας αποκαλούν συνομωσιολόγους, φανατικούς και άλλα όμοια. Αφησα, βέβαια, εκτός και τα περί σεισμών, γιατί εδώ χρειάζονται πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή