Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

SOS! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΡΕ;;; ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Κότσια δεν έχετε ρε να δώσετε εντολή να τους χτυπήσουν;
Πόσο θα τους ανεχόμαστε ακόμη; Πόσο θα είμαστε ραγιάδες; Δθαβάστε το ρεπορτάζ του defencenet και θα καταλάβετε!
Επεισόδιο εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων ανοικτά της Κω είχαμε χθες το απόγευμα στις 15.00, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ.
Τουρκικά καταδιωκτικά σκάφη της Ακτοφυλακής αφού απώθησαν ελληνικά αλιευτικά σκάφη στην συνέχεια επιτέθηκαν με επικίνδυνους ελιγμούς κατά περιπολικού σκάφους της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το ελληνικό περιπολικό αφού γλίτωσε τον εμβολισμό τουλάχιστον τρεις φορές αποχώρησε μετά από είκοσι λεπτά μαζί με τα ελληνικά αλιευτικά σκάφη.
Το επεισόδιο συνέβη στην περιοχή Τσατάλ Αντά και Τοπάν Αντά, απέναντι από το Τουργκουτρέις και βάσει των όσων ισχυρίστηκαν οι Τούρκοι σε επικοινωνία με το σκάφος της Ακτοφυλακής "Τα ελληνικά ελιευτικά και το περιπολικό βρισκόντουσαν εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και παρενόχλησαν Τούρκους ψαράδες".
Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού δεν εμφανίστηκαν στην περιοχή στο πλαίσιο της "μη κλιμάκωσης" που έχει χαράξει το ΓΕΕΘΑ κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας.
Οι Ελληνες ψαράδες, πάντως αποφεύγουν πλέον να ψαρεύουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων φοβούμενοι την τουρκική αντίδραση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου