Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ: "ΑΥΞΗΣΗ 35% ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος και η Παράταξή του, πολλές φορές έχουν αναφερθεί στο ότι διοικούν το Δήμο με «κέφι και  μεράκι». Φαίνεται όμως ότι το «κέφι και το μεράκι» τους το κοστολογούν αναλόγως.  

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου εισηγήθηκαν και ψήφισαν την αύξηση των μισθών της Προέδρου και Αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών (κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη και κ. Σοφίας Αϊδίνη αντίστοιχα) κατά 35% περίπου, ανατρέποντας πρόσφατη προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που καθόριζε τους μισθούς τους στα κατώτερα προβλεπόμενα όρια,  εκεί όπου τα παρέλαβαν από τη δική μας Διοίκηση.
Σε μια δύσκολη εποχή που τα εισοδήματα των πολιτών έχουν μειωθεί και συνεχίζουν να μειώνονται δραματικά, η «αντιμνημονιακή» Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου φροντίζει, όπου μπορεί, να αυξήσει τους μισθούς  της, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.
Έκπληξη μας προκάλεσε ότι ο παρών εκπρόσωπος της Παράταξης «Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή», τάχθηκε υπέρ της αύξησης των μισθών.
Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών. 
Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου