Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΡΩΜΑ!

Εξιχνιάστηκε η εξαφάνιση μιας 30χρονης κοπέλας στην Κατερίνη...

Επί πέντε ολόκληρους μήνες σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κατερίνη είχε κρυμμένο κάτω από στρώματα τοπτώμα της φίλης του ένας 33χρονος.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας, εξιχνιάστηκε η απίστευτη αυτή υπόθεση ανθρωποκτονίας μιας 30χρονης κοπέλας που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της 24ης Ιουνίου.

Ο δράστης την σκότωσε με δύο μαχαιριές, όταν αυτή του ζήτησε να χωρίσουν. Η δολοφονία της άτυχης Μαρίνας Κουκουλιάτα είχε γίνει το βράδυ της 24ης Ιουνίου και, λίγες ημέρες αργότερα, συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή της στην Ασφάλεια. Οι συστηματικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στον 33χρονο με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση. Ωστόσο, εκείνος ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε τίποτε.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου βοήθησε τους αστυνομικούς να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη 30χρονη όταν του ζήτησε να διακόψουν και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το πτώμα της. Έτσι, συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή, ενώ η σορός της νεαρής γυναίκας εξετάζεται από ιατροδικαστή.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου